Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

GS-LLP-003
Hodnocení 

Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou, z kvalitního kakaa a mohou být ve tvarech a velikostech dle objednávky. Naše čokoládová lízátka s ražbou ze zakázkové výroby mohou nést logo firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafiku. 

 

Zakázková výroba v jakékoliv Pantone® barvě

 

Předvýrobní náhled v ceně kalkulace

 

CHYTRÉ ŘEŠENÍ NA MÍRU KLIENTA

Popis

Propagační promo čokoládová lízátka s ražbou, mohou být vyrobena zakázkovou výrobou ve tvarech a velikostech dle Vašich přání. Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou a z kvalitního kakaa. Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba opatří logem firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafikou. 

Min. objednávka: 500ks/druh
Rozměry: 100x30mm, 50x60mm, 45x70mm nebo na zakázku
Hmotnost: 25g
Tvar: na zakázku
Příchutě: mléčná, hořká
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-LLP-003
0
Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište svůj názor

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou, z kvalitního kakaa a mohou být ve tvarech a velikostech dle objednávky. Naše čokoládová lízátka s ražbou ze zakázkové výroby mohou nést logo firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafiku. 

Napište svůj názor
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: 3DBadge

3D odznak

Kovový 3D odznak se hodí pro veškeré reklamní aktivity vaší firmy. Na kovový 3D odznakvám na zakázku umístíme logo výrobku, který chcete propagovat.

Kód: 4OS0024

Balónky

Tyto balonky nabízíme v různých barvách. Balonky rozptýlí nejen Vaše  ratolesti. Balonky na požádání označíme reklamním textem nebo logem dle Vašeho přání. Neváhejte a objednejte si tyto barevné balonky za příznivé ceny ještě dnes.

Kód: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Kód: GS-LLP-002

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

Kód: GS-HP 003

Propagační hřejivé polštářky výrobce

Propagační hřejivé polštářky od výrobce za skvělé ceny.  Propagační hřejivé polštářky výrobce zhotoví v různých tvarech a velikostech a s potiskem. Propagační hřejivé polštářky výrobce dodává v kvalitního a pevného PVC, které je naprosto netoxické. Propagační hřejivé polštářky vyhovují předpisu CE.    

Kód: GS_AB003

Antistresové míčky bez potisku

Barevné kulaté antistresové míčky bez potisku v základních barvách. Antistresové míčky bez potisku jako dárek pro své klienty. Antistresové míčky jsou stále populárním reklamním předmětem a navím jsou cenově nenáročné. Antistresové míčky v základních barvách bez potisku: bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, fialová, světle modrá, modrá, světle zelená,...

Kód: pad-090807

Propagační protiskluzová podložka

Propagační protiskluzová podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší propagační protiskluzové podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Kód: GS-RDU-002

Promo kachničky s potiskem profese chirurg

Úžasné promo gumové kachničky s potiskem dle Vašeho zadání. Tyto Gumové kachničky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s potiskem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším potiskem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Kód: GS-SILP-006

Promo navíječ na kabel od sluchátek

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané.