Šňůra na mobilní telefon na míru

Šňůra na mobilní telefon na míru

mos002
Hodnocení 

Šňůry na mobilní telefon na míru nyní dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou objednávku na šňůry na mobilní telefony na míru a potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.

 

Zakázková výroba v jakékoliv Pantone® barvě

 

Předvýrobní náhled v ceně kalkulace

 

CHYTRÉ ŘEŠENÍ NA MÍRU KLIENTA

Popis

Popis šňůry na mobilní telefon na míru

Materiál: polyster, polypropylene, bavlna, satén a teké reflexní materiály

Délka: přizpůsobí se přání zákazníka

Příslušenství: kovová karabina na připnutí mobilního telefonu

Barva: přizpůsobí se přání zákazníka

Šňůry na mobilní telefon na míru nyní dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou zkušební objednávku na šňůry na mobilní telefony na mírua potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.

Detaily produktu
mos002
300
Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište svůj názor

Šňůra na mobilní telefon na míru

Šňůra na mobilní telefon na míru

Šňůry na mobilní telefon na míru nyní dodáváme za skvělé ceny. Zadejte nám svou objednávku na šňůry na mobilní telefony na míru a potěšte jimi své stávající i potenciální zákazníky.

Napište svůj názor
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: mos010

Šňůrky na iPod

Šňůrky na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Naše šňůrky na iPod je možné potisknout reklamou. Šňůrky na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbené šňůrky na iPod pro svou propagaci.

Kód: mos013

Šňůrky k mobilním telefonům

Šňůrky k mobilním telefonům nabízíe za nejlepší ceny. Šňůrky k mobilním telefonům jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky k mobilním telefonům slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrky k mobilním telefonům jako reklamní dárek.

Kód: mos022

Šňůrky a řetízky na mobil

Šňůrky a řetízky na mobil v různých provedeních za skvělé ceny. Šňůrky a řetízky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky a řetízky na mobil pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte šňůrky a řetízky na mobilpro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Kód: mos065

Tkané šňůry na mobilní telefony na míru

Tkané šňůry na mobilní telefony na míru dodáváme v různých barvách. Tkané šňůry na mobilní telefony na míru jsou vybaveny jednoduchým připínáním na mobilní telefon. Ten můžete kdykoli připnout nebo odepnout aniž byste museli tkanou šňůru na mobilní telefonsundávat z krku.

Kód: mos009

Reklamní šňůrka

Reklamní šňůrka na mobil za skvělé ceny. Naše reklamní šňůrka je vhodná k potištění reklamou. Reklamní šňůrky slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou reklamní šňůrku pro svou propagaci.

Kód: mos026

Šňůrky na krk

Šňůrky na krk v různých provedeních. Šňůrky na krk pro zavěšení mobilního telefonu.  Vyzkoušejte šňůrky na krk pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Kód: mos011

Šňůrka na přehrávač

Šňůrka na přehrávač nebo na mobil za skvělé ceny. Tuto šňůrku na přehrávač je možné potisknout reklamou. Šňůrka na přehrávač slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na přehrávač jako reklamní dárek.

Kód: mos014

Šňůry na mobily

Šňůry na mobily jen u nás za nejlepší ceny. Šňůry na mobily v různých barvách a provedeních podle vašich přání. Naše šňůry na mobily mohou být tím pravým reklamním předmětem pro vás.