Tkaný přívěsek na mobilní telefon

Tkaný přívěsek na mobilní telefon

mos066
Hodnocení 

Tkaný přívěsek na mobilní telefon je velmi často využíván pro různé reklamní kampaně či propagační akce. Tkaný přívěsek na mobilní telefon je vybaven plastovou šňůrkou na připnutí nebo odepnutí mobilního telefonu.

 

Zakázková výroba v jakékoliv Pantone® barvě

 

Předvýrobní náhled v ceně kalkulace

 

CHYTRÉ ŘEŠENÍ NA MÍRU KLIENTA

Popis

Tkaný přívěsek na mobilní telefon je vylmi často využíván pro různé reklamní kampaně či propagační akce. Tkaný přívěsek na mobilní telefon je vybaven plastovou šňůrkou na připnutí nebo odepnutí mobilního telefonu. Tkané přívěsky na mobilní telefony dodáváme v různých barvách a velikostech.

Detaily produktu
mos066
300
Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište svůj názor

Tkaný přívěsek na mobilní telefon

Tkaný přívěsek na mobilní telefon

Tkaný přívěsek na mobilní telefon je velmi často využíván pro různé reklamní kampaně či propagační akce. Tkaný přívěsek na mobilní telefon je vybaven plastovou šňůrkou na připnutí nebo odepnutí mobilního telefonu.

Napište svůj názor
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: mos014

Šňůry na mobily

Šňůry na mobily jen u nás za nejlepší ceny. Šňůry na mobily v různých barvách a provedeních podle vašich přání. Naše šňůry na mobily mohou být tím pravým reklamním předmětem pro vás.

Kód: mos007

Šňůrky na mobil

Barevné šňůrky na mobil na mobil za skvělé ceny. Tyto šňůrky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky na mobil slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte naše šňůrky na mobil pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Kód: mos011

Šňůrka na přehrávač

Šňůrka na přehrávač nebo na mobil za skvělé ceny. Tuto šňůrku na přehrávač je možné potisknout reklamou. Šňůrka na přehrávač slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na přehrávač jako reklamní dárek.

Kód: mos012

Šňůrka na iPod

Šňůrka na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Tato šňůrka na iPod je vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na iPod jako reklamní dárek.

Kód: mos057

Promo šňůra na mobilní telefon

Promo šňůra na mobilní telefon byla vyrobena jako příslušenství nejen pro mobilní telefony. Kovová karabinka umožňuje snadné připnutí telefonu k promo šňůře. Neváhejte a kontaktujte nás se svou bojednávkou na promo šňůry na mobilní telefony.

Kód: mos00076

Promo šňůra na krk

Promo šňůru na krk je možné vyrobit z polyesteru, nylonu, bavlny nebo jiného materiálu dle vašeho přání. Promo šňůry na krk nabízíme v pantonových barvách. Jsme schopni se přizpůsobit jakékoli specifikaci barev. Vaše firemní logo nebo reklamní slogan vytiskneme na promo šňůru na krk přesně podle vašich představ. Nabízíme screen print, gumový potisk,...

Kód: mos013

Šňůrky k mobilním telefonům

Šňůrky k mobilním telefonům nabízíe za nejlepší ceny. Šňůrky k mobilním telefonům jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky k mobilním telefonům slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrky k mobilním telefonům jako reklamní dárek.

Kód: mos053

Šňůrka na mobil

Šňůrka na mobil v různých provedeních. Šňůrka na mobil vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na mobil pro zavěšení mobilního telefonu. Vyzkoušejte šňůrku na mobil pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.