Reklamní kuličkové pero

Reklamní kuličkové pero

pen016
Bewertung 

Reklamní kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní kuličkové pero se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Reklamní kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní kuličkové pero je šetrné k životnímu prostředí. Reklamní kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Reklamní kuličkové pero se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

Artikeldetails
pen016
2000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Reklamní kuličkové pero

Reklamní kuličkové pero

Reklamní kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní kuličkové pero se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: pen024

Kovové kuličkové pero

Kovové kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové kuličkové pero se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Artikel-Nr.: pen014

Psací pero s potiskem

Psací pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero s potiskem se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

Artikel-Nr.: pen021-1

Propiska

Tato kovová propiska ve stříbrné barvě je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku můžete nosit vždy při sobě. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen018

Propagační plastové pero

Propagační plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Propagační plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen010

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen004

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen022-1

Kuličková tužka

Tato kuličková tužka je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková tužka je vyrobena z kvalitního kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kuličkových tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: plastpen01pse

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen013

Propagační kuličkové pero

Propagační kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační kuličkové peroje šetrné k životnímu prostředí. Propagační kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen026

Pero s potiskem

Pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero s potiskem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pero s potiskem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s potiskem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen010

Pero s logem

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách.

Artikel-Nr.: pen023-1

Kovové pero

Toto kovové pero je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kovové pero je vyrobeno z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen025

Propagační pera

Propagační pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Propagační pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Propagační pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen019

Kuličkové pero na míru

Kuličkové pero na míru je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličková pera na míru dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Kuličkové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.