Pero s logem

Pero s logem

pen010
Bewertung 

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s logem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Na zakázku vám na tato pera vytiskneme nejenom vaše firemní logo. Máte o tato promo plastová pera zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

Artikeldetails
pen010
2000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Pero s logem

Pero s logem

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: pen017

Propiska plastová

Tyto plastové propisky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen019

Kuličkové pero na míru

Kuličkové pero na míru je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličková pera na míru dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Kuličkové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen032

Psací pero na míru

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru využijete jak na konferencích či výstavách tak jako firemní dárek.

Artikel-Nr.: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen012

Propiska

Tato plastová propiska ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen022

Kuličkové pero na zakázku

Kuličkové pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero na zakázku je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vašímfiremním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen119

Propiska

Tyto propisky jsou cenově výhodnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách a designech. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen018-1

Propisovací pera

Tato propisovací pera jsou vyrobena z kvalitního kovu, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Tato propisovací pera označíme Vaším logem či reklamním textem, a vy se tak nesmazatelně zapíšete do paměti Vašich zákazníků.. Chcete-li získat tato propisovací pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Artikel-Nr.: pen024-1

Propisovací tužky

Tyto propisovací tužky jsou cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovací tužky jsou vyrobeny z kvalitního kovu a vynikají svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto propisovacích tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen017

Promo plastové pero

Promo plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo plastové peromá dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo plastové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen013

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen14

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.