Pero s logem

Pero s logem

pen010
Ocjena 

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s logem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Na zakázku vám na tato pera vytiskneme nejenom vaše firemní logo. Máte o tato promo plastová pera zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

Detalji proizvoda
pen010
2000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Pero s logem

Pero s logem

Pero s logem je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Pero s logem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pera s logem dodáváme v různých velikostech a barvách.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: pen015

Reklamní pera

Reklamní pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Reklamní pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Reklamní pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referenca: pen023

Pero z kovového materiálu

Pero z kovového materiálu je velmi kvalitní. Pero z kovového materiálu má dlouhou životnost a dobře se s ním píše, protože je lehké. Pero z kovového materiálu dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero z kovového materiálu dodáváme za konkurenční ceny.

Referenca: plastpen03pse

Psací potřeby

Tyto psací potřeby s jednoduchým a líbivým designem jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen022-1

Kuličková tužka

Tato kuličková tužka je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková tužka je vyrobena z kvalitního kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kuličkových tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: peh001-1

Stojanek na pero + pero

Tento stojánek na pero + pero je velice praktickou pomůckou do Vaší kanceláře. Tento stojánek na pero + pero můžeme na požádání označit Vaším logem a může tedy být ideálním reklamním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Máte zájem o více informací o tomto stojánku na pero s perem? Neváhejte kontakovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Referenca: pen005

Kuličkové pero

Kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách.

Referenca: pen025

Propagační pera

Propagační pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Propagační pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Propagační pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referenca: pen020

Plastové pero s potiskem

Plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Plastové pero s potiskem se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Referenca: pen004

Pero na míru

Pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero na míru je šetrné k životnímu prostředí. Pero na míru vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

Referenca: pen014

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen010

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: plastbag02psen

Propiska

Tato propiska představuje levný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů. Vyberte si propisku požadované barvy a tvaru, zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes propisky za bezkonkurenční ceny.

Referenca: pen008

Psací pero

Psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Referenca: pen023-1

Kovové pero

Toto kovové pero je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kovové pero je vyrobeno z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen013

Propagační kuličkové pero

Propagační kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační kuličkové peroje šetrné k životnímu prostředí. Propagační kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.