Promo psací pero

Promo psací pero

pen003
Bewertung 

Promo psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo psací pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Promo psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo psací pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Promo psací pero se hodí na různé konference či výstavy jako propagační předmět nebo jako firemní dárek.

Artikeldetails
pen003
2000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Promo psací pero

Promo psací pero

Promo psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo psací pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: pen024

Kovové kuličkové pero

Kovové kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové kuličkové pero se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Artikel-Nr.: pen015

Reklamní pera

Reklamní pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Reklamní pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Reklamní pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen017

Propiska plastová

Tyto plastové propisky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen007

Kuličková pera

Kuličková pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Kuličková pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Kuličková pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem neboreklamním sloganem.

Artikel-Nr.: pen009

Tužka

Tato tužka vyrobená z kvalitního plastu ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto tužku nabízíme v různých barvách a provedeních. Máte zájem o objednání těchto tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen028

Kuličkové pero s logem

Kuličkové pero s logem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s logem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Artikel-Nr.: plastbag02psen

Propiska

Tato propiska představuje levný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů. Vyberte si propisku požadované barvy a tvaru, zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes propisky za bezkonkurenční ceny.

Artikel-Nr.: pen011

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen025-1

Pera

Pera jsou vyrobena z kvalitní slitiny, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tato pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Artikel-Nr.: pen032

Psací pero na míru

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru využijete jak na konferencích či výstavách tak jako firemní dárek.

Artikel-Nr.: pen014

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen119

Propiska

Tyto propisky jsou cenově výhodnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách a designech. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen019

Kuličkové pero na míru

Kuličkové pero na míru je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličková pera na míru dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Kuličkové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Artikel-Nr.: pen011

Kuličkové pero na zakázku

Kuličkové pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero na zakázku se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Artikel-Nr.: pen012

Propiska

Tato plastová propiska ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Artikel-Nr.: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.