Reklamní šňůra na mobil

Reklamní šňůra na mobil

mos054
Bewertung 
  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Artikeldetails
mos054
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Reklamní šňůra na mobil

Reklamní šňůra na mobil

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: mos071

Reklamní tkaná šňůra na zápěstí

Reklamní tkané šňůry na zápěstí dodáváme ve třech různých barevných provedeních. Reklamní tkané šňůry na zápěstí jsou vybaveny plastovým úchytem, který slouží k připnutí nabo odepnutí mobilního telefonu.

Artikel-Nr.: mos065

Tkané šňůry na mobilní telefony na míru

Tkané šňůry na mobilní telefony na míru dodáváme v různých barvách. Tkané šňůry na mobilní telefony na míru jsou vybaveny jednoduchým připínáním na mobilní telefon. Ten můžete kdykoli připnout nebo odepnout aniž byste museli tkanou šňůru na mobilní telefonsundávat z krku.

Artikel-Nr.: 4OS0025

Šňůrka na mobilní telefon

Šňůrka na mobilní telefon v různých provedeních. Tato šňůrka na mobilní telefon je vhodná k potištění. Vyzkoušejte šňůrku na mobilní telefon pro svou propagaci.

Artikel-Nr.: mos002

Provázek na telefon

Provázek na telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Artikel-Nr.: cr-1

Šňůra pro mobilní telefon

Šňůra pro mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. BEz potisku je možné dodat i menší množství šňůr pro mobilní telefon. Cena potiskuza šňůru pro mobilní telefon je zahrnuta v cene. Šňůra pro mobilní telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Artikel-Nr.: mos014

Šňůry na mobily

Šňůry na mobily jen u nás za nejlepší ceny. Šňůry na mobily v různých barvách a provedeních podle vašich přání. Naše šňůry na mobily mohou být tím pravým reklamním předmětem pro vás.

Artikel-Nr.: mos012

Šňůrka na iPod

Šňůrka na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Tato šňůrka na iPod je vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na iPod jako reklamní dárek.

Artikel-Nr.: mos004

Provázky k mobilům

Provázky k mobilům jen u nás za nejlepší ceny. Provázky k mobilům jsou vhodné pro potisk reklamou. Provázky k mobilům v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Artikel-Nr.: mos053

Šňůrka na mobil

Šňůrka na mobil v různých provedeních. Šňůrka na mobil vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na mobil pro zavěšení mobilního telefonu. Vyzkoušejte šňůrku na mobil pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Artikel-Nr.: mos074

Šňůrka

Šňůrka v různých provedeních. Šňůrka vhodná k potištění reklamou. Šňůrka pro zavěšení mobilního telefonu. Vyzkoušejte šňůrku pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Artikel-Nr.: mos009

Reklamní šňůrka

Reklamní šňůrka na mobil za skvělé ceny. Naše reklamní šňůrka je vhodná k potištění reklamou. Reklamní šňůrky slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou reklamní šňůrku pro svou propagaci.

Artikel-Nr.: mos007

Promo tkané šňůry na zakázku

Promo tkané šňůry na zakázku jsou ideálním reklamním předmětem pro jakoukoli reklamní kampaň. Věnujte svým zákazníkům promo tkané šnůry na mobilní telefony na zakázku a ukažte jim, že si jich opravdu vážíte.