mobil
  • mobil
  • mobil

Reklamní šňůra na mobil

mos054
Ocena 
  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Szczegóły produktu
mos054
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní šňůra na mobil

Reklamní šňůra na mobil

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: mos009

Reklamní šňůrka

Reklamní šňůrka na mobil za skvělé ceny. Naše reklamní šňůrka je vhodná k potištění reklamou. Reklamní šňůrky slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou reklamní šňůrku pro svou propagaci.

Indeks: mos007

Šňůrky na mobil

Barevné šňůrky na mobil na mobil za skvělé ceny. Tyto šňůrky na mobil jsou vhodné k potištění reklamou. Šňůrky na mobil slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte naše šňůrky na mobil pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Indeks: mos065

Tkané šňůry na mobilní telefony na míru

Tkané šňůry na mobilní telefony na míru dodáváme v různých barvách. Tkané šňůry na mobilní telefony na míru jsou vybaveny jednoduchým připínáním na mobilní telefon. Ten můžete kdykoli připnout nebo odepnout aniž byste museli tkanou šňůru na mobilní telefonsundávat z krku.

Indeks: mos006

Provázky na mobil

Provázky na mobil jen u nás za nejlepší ceny. Provázky na mobil jsou vhodné pro potisk reklamou. Provázky na mobil v provedeních podle vašich přání. Pro objednávku nás kontaktujte.

Indeks: mos073

Šňůrka na mp3

Šňůrka na mp3 v různých provedeních. Šňůrka na mp3 vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na mp3 pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte šňůrku na mp3 pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Indeks: mos074

Šňůrka

Šňůrka v různých provedeních. Šňůrka vhodná k potištění reklamou. Šňůrka pro zavěšení mobilního telefonu. Vyzkoušejte šňůrku pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Indeks: mos012

Šňůrka na iPod

Šňůrka na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Tato šňůrka na iPod je vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na iPod jako reklamní dárek.

Indeks: mos072

Šňůrka k telefonu

Šňůrka k telefonu v různých provedeních. Šňůrka k telefonu vhodná k potištění reklamou. Šňůrka k telefonu pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na zápěstí. Vyzkoušejte šňůrku k telefonu pro svou propagaci. Kontaktujte nás pro specifikaci objednávky.

Indeks: mos051

Propagační tkané šňůry

Propagační tkané šňůry jsou ideálním reklamním předmětem pro jakoukoli reklamní kampaň. Věnujte svým zákazníkům propagační tkané šnůry na mobilní telefony a ukažte jim, že si jich opravdu vážíte.

Indeks: mos014

Šňůry na mobily

Šňůry na mobily jen u nás za nejlepší ceny. Šňůry na mobily v různých barvách a provedeních podle vašich přání. Naše šňůry na mobily mohou být tím pravým reklamním předmětem pro vás.