Mini plechovky na květiny

Mini plechovky na květiny

plant044
Ocjena 

Mini plechovky na květiny jsou veselý dárek. Na mini plechovky na květiny lze snadno umístit reklamní potisk. Mini plechovky na květiny začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Mini plechovky na květiny jsou veselý dárek. Na mini plechovky na květiny lze snadno umístit reklamní potisk. Mini plechovky na květiny začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Detalji proizvoda
plant044
500
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Mini plechovky na květiny

Mini plechovky na květiny

Mini plechovky na květiny jsou veselý dárek. Na mini plechovky na květiny lze snadno umístit reklamní potisk. Mini plechovky na květiny začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: plant040

Tymián pro zákazníky

Tymián pro zákazníky může být originální promo dárek. Tymián pro zákazníky hezky vypadá a lze ho použít při vaření. Na tymián pro zákazníky lze snadno umístit reklamní potisk. Tymián pro zákazníky začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: GCMB-002

Rostlina v plechovce plast

Rostlina v plechovce plast je v průhledném obalu. Na rostlinu v plechovce plast je možné vytisknout vzkaz. Rostlina v plechovce plast může být tím správným propagačním dárkem. Užijte si legraci pěstováním rostliny v plechovce plast společně s kolegy.

Referenca: plant024

Chryzantéma v plechovce

Chryzantéma v plechovce bude příjemným dárkem. Chryzantéma v plechovce je nachystaná na potisk Vaší reklamou. Chryzantéma v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: GCAB-002

Pomerančovník

Pomerančovník je v průhledném plastovém obalu. Pomerančovník může být veselým propagačním dárkem. Užijte si legraci pěstováním pomerančovníku společně s kolegy. Pomerančovník můžete použít k vyjádření ocenění. Na pomerančovník je možné vytisknout vzkaz.

Referenca: hophop004

Sněženka reklamní květinka v plecháčku česká bio eko

Sněženka reklamní květinka  v plecháčku česká bio eko.   Sněženka v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. sněženka v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na sněženky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Sněženka v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: plant048

Petržel v plechovce s reklamou

Petržel v plechovce s reklamou je hezký dárek. Petržel v plechovce s reklamou je hezké pozorovat při růstu. Na petržel v plechovce s reklamou můžete vytisknou své logo. Petržel v plechovce s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: plant002

Kouzelné fazole s reklamou

Kouzelné fazole s reklamou mají na sobě vyrité vzkazy. Když začnou kouzelné fazole s reklamou růst, objeví se nápisy a rostlinách. Tyto jedinečné kouzelné fazole s reklamou mohou vyjádřit upřímná přání. Stejně tak mohou kouzelné fazole s reklamou vjádřit uznání zákazníkům.

Referenca: plant011

Květiny v plechovce s potiskem

Květiny v plechovce s potiskem jsou dárek pro potěšení. Květiny v plechovce s potiskem druh "Cherry Blossom". Květiny v plechovce s potiskem jsou připravené na potštění vaší reklamou. Květiny v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: plant005

Rajče rostlina v plechovce

Rajče rostlina v plechovce je velmi originální dárek. Zkuste vypěstovat rajče rostlinu v plechovce. Na rajče rostlinu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Rajče rostlina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Referenca: GCAB-001

Kouzelné fazole s potiskem

Kouzelné fazole s potiskem jsou v průhledném plastovém obalu. Tyhle kouzelné fazole s potiskem mohou být opatřeny jednoduchou frází jako "miluji tě" nebo "děkuji". Kouzelné fazole s potiskem mohou být veselým propagačním dárkem. Kouzelné fazole s potiskem můžete použít k vyjádření ocenění. Užijte si legraci pěstováním kouzelných fazolí s potiskem.  

Referenca: plant010

Karafiáty v plechovce

Karafiáty v plechovce potěší každého. Karafiáty v plechovce jsou v různých barvách. Na karafiáty v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. PKarafiáty v plechovce začnou rašit 7-15 dní po prvním zalití.      

Referenca: plant001

Plechovky s květy

Plechovky s květy nabízíme ve 30 druzích. Plechovky s květy dodáváme s hnojivem. Plechovky s květy s rlznými motivy. Plechovky s květy prosperují při vyšších teplotách. Plechovky s květy začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch plechovky s květy je možné vytisknout reklamu.

Referenca: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: plant038

Jahodník v plechovce

Jahodník v plechovce je vtipný dárek. Jahodník v plechovce potěší oko a časem dá sladké plody. Na jahodník v plechovce stačí už jen umístit reklamní potisk. Jahodník v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.    

Referenca: plant012

Máta v plechovce

Máta v plechovce jsou překrásným dárkem. Máta v plechovce je krásná na pohled a její listy také můžete vyuít k uvaření čaje. Na mátu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Máta v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.      

Referenca: plant050

Sedmikrásky v plechovce

Sedmikrásky v plechovce může být tím pravým dárkem. Sedmikrásky v plechovce jsou připravené na potištění reklamou. Sedmikrásky v plechovce začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.