Mini plechovky na květiny

Mini plechovky na květiny

plant044
Értékelés 

Mini plechovky na květiny jsou veselý dárek. Na mini plechovky na květiny lze snadno umístit reklamní potisk. Mini plechovky na květiny začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Mini plechovky na květiny jsou veselý dárek. Na mini plechovky na květiny lze snadno umístit reklamní potisk. Mini plechovky na květiny začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Termék részletei
plant044
500
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Mini plechovky na květiny

Mini plechovky na květiny

Mini plechovky na květiny jsou veselý dárek. Na mini plechovky na květiny lze snadno umístit reklamní potisk. Mini plechovky na květiny začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: plant040

Tymián pro zákazníky

Tymián pro zákazníky může být originální promo dárek. Tymián pro zákazníky hezky vypadá a lze ho použít při vaření. Na tymián pro zákazníky lze snadno umístit reklamní potisk. Tymián pro zákazníky začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Cikkszám: plant011

Květiny v plechovce s potiskem

Květiny v plechovce s potiskem jsou dárek pro potěšení. Květiny v plechovce s potiskem druh "Cherry Blossom". Květiny v plechovce s potiskem jsou připravené na potštění vaší reklamou. Květiny v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Cikkszám: plant039

Gerbera v plechovce

Gerbera v plechovce mohou být tím pravým promo dárkem. Gerbera v plechovce už jen čeká na umístění reklamního potisku. Gerbera v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Cikkszám: plant005

kytky

Kytky v plechovce vám nabízíme na výběr z několika druhů rostlin. Tyto kytky v plechovce jsou nejen hezkým a nevšedním dárkem, ale i skvělým reklamním předmětem.

Cikkszám: plant038

Jahodník v plechovce

Jahodník v plechovce je vtipný dárek. Jahodník v plechovce potěší oko a časem dá sladké plody. Na jahodník v plechovce stačí už jen umístit reklamní potisk. Jahodník v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.    

Cikkszám: plant024

Chryzantéma v plechovce

Chryzantéma v plechovce bude příjemným dárkem. Chryzantéma v plechovce je nachystaná na potisk Vaší reklamou. Chryzantéma v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Cikkszám: plant010

Karafiáty v plechovce

Karafiáty v plechovce potěší každého. Karafiáty v plechovce jsou v různých barvách. Na karafiáty v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. PKarafiáty v plechovce začnou rašit 7-15 dní po prvním zalití.      

Cikkszám: plant021

Afrikán v plechovce

Afrikán v plechovce je dárek, který potěší každého. Afrikán v plechovce má žlutou barvu. Na afrikán v plechovce lze snadno a efektně umístit reklamní potisk. Afrikán v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Cikkszám: plant050

Sedmikrásky v plechovce

Sedmikrásky v plechovce může být tím pravým dárkem. Sedmikrásky v plechovce jsou připravené na potištění reklamou. Sedmikrásky v plechovce začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Cikkszám: plant051

Dárková levandule v plechovce

Dárková levandule v plechovce může být tím pravým potěšením pro zákazníky nebo kolegy. Dárková levandule v plechovce je připravená na potištění reklamou. Dárková levandule v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Cikkszám: plant020

Lilie v plechovce s potiskem

Lilie v plechovce s potiskem - obdarujte jedněmi z nejkrsnějších květů.  Na lilie v plechovce s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Lilie v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Cikkszám: plant043

Plechovky s květinami s potiskem

Plechovky s květinami s potiskem mohou být úspěšným reklamím dárkem. Na plechovky s květinami s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Plechovky s květinami s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Cikkszám: plant052

Pivoňky v plechovce

Pivoňky v plechovce nabízíme ve 30 druzích. Pivoňky v plechovce dodáváme s hnojivem. Pivoňky v plechovce s rlznými motivy. Pivoňky v plechovce prosperují při vyšších teplotách. Pivoňky v plechovce začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch pivoňky v plechovce je možné vytisknout reklamu.

Cikkszám: plant006

Rostliny v plechovce

Rostliny v plechovce nabízíme ve 30 druzích. Rostliny v plechovce dodáváme s hnojivem. Rostliny v plechovce nabízíme s různými motivy. Rostliny v plechovce prosperují při vyšších teplotách. Rostliny v plechovce začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch rostlin v plechovce je možné vytisknout reklamu.

Cikkszám: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Cikkszám: hophop005

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko   Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.