Podložka na myš

Podložka na myš

leather12
Ocjena 

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

Detalji proizvoda
leather12
1000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Podložka na myš

Podložka na myš

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Referenca: leather9

Tužkovník

Tužkovník je vyrobený z ratanu s prvky kůže. Tužkovník je pěkný doplněk kanceláře. Tužkovník může být pěkný propagační dárek.

Referenca: leather51

Dámská kožená peněženka

Dámská kožená peněženka má velmi atraktivní design. Naše dámská kožená peněženka je z měkké kůže a uzavírá se na cvoček. Díky vytlačenému motivu je tato dámská kožená peněženka velmi oblíbená.

Referenca: leather50

Kožená peněženka s reklamou

Tato kožená peněženka s reklamou je atraktivní zejména pro mladé. Naše kožená peněženka s reklamou je velmi kvalitní a z delikátní kůže. Kožená peněženka s reklamou je připravena na potisk Vaším logem a vzorem.

Referenca: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Referenca: leather14

Promo Mouse Pad

Red mouse pat is amazing both in color and shape. It is made of quality leather and delicate craft. Why not choose this red mouse pat to match the style of your computer.  

Referenca: leather76

Rámečky na fotky

Rámečky na fotky nabízíme v perstrých provedeních. Rámečky na fotky jsou vhodné pro foto ateliéry ebo obchody s propagačním zbožím. Rámečky na fotky dobře poslouží pro jakoukoli propagaci. Rámečky na fotky nabízíme s různými dekoracemi, informujte nás o Vašich potřebách.  

Referenca: leather45

Peněženka na mince

Peněženka na mince nezabere místo ve vaší kapse. Peněženka na mince je dostupná v různých zářivých barvách. Peněženka na mince má uzavírání na zip. Díky peněžence na mince budete mít svoje peníze na jednom místě.

Referenca: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Referenca: leather77

Kožené fotorámečky

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.  

Referenca: leather80

Kožený fotorámeček

Kožený fotorámeček má hnědou barvu a je velmi kvalitní. Design koženého fotorámečku je velmi originální. Kožený fotorámeček může být dekorací v jakémkoli interiéru. Vyzkoušejte kožený fotorámeček pro svoji propagaci.

Referenca: leather10

Stojan na pera

Stojan na pera je krásným dopňkem pracovního stolu. Díky stojanu na pera budete mít psací potřeby vždy na svém místě. Stojan na pera bude díky krásnému designu perfektní dárek pro kohokoli.

Referenca: leather19

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.

Referenca: leather66

Dárkový zápisník

Dárkový zápisník umožňuje zaznamenávat poznámky kdykoli je potřeba. Dárkový zápisník je velmi elegantní. Díky tomu je dárkový zápisník vhodným propagačním dárkem třeba pro podnikatele.

Referenca: leather69

Dárkové poznámkové bloky

Dárkové poznámkové bloky jsou z kvalitního materiálu. Dárkové poznámkové bloky mají jedinečný vzhled. Nabízíme dvě varianty pro dárkové poznámkové bloky: čtvercový a obdélníkový tvar. Dárkové poznámkové bloky je možné potisknout Vaším logem.

Referenca: leather61

Kožené poznámkové bloky

Kožené poznámkové bloky jsou užitečnými pomocníky podnikatelů. Uvnitř mají kožené poznámkové bloky klips na vizitky. Kožené poznámkové bloky se bezpečně uzavírají kovovou patentkou.