Podložka na myš

Podložka na myš

leather12
Rating 

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

Tehnične lastnosti
leather12
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Podložka na myš

Podložka na myš

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: leather89

Kožené peněženky

Kožené peněženky mohou sloužit k uskladnění mincí nebo jiných malých předmětů. Tyto kožené peněženky je můžené použít i na klíče. Kožené peněženky nabízíme v různých barvách.  

Referenca: leather49

Dámská peněženka

Dámská peněženka má dvě kapsy na bankovky a prostor pro platební karty. Krásný vzor vyražený do kůže jako má tato dámská peněženka se neokouká. Dámská peněženka je osvědčený dárek.

Referenca: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.

Referenca: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Referenca: leather61

Kožené poznámkové bloky

Kožené poznámkové bloky jsou užitečnými pomocníky podnikatelů. Uvnitř mají kožené poznámkové bloky klips na vizitky. Kožené poznámkové bloky se bezpečně uzavírají kovovou patentkou.

Referenca: leather10

Stojan na pera

Stojan na pera je krásným dopňkem pracovního stolu. Díky stojanu na pera budete mít psací potřeby vždy na svém místě. Stojan na pera bude díky krásnému designu perfektní dárek pro kohokoli.

Referenca: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Referenca: leather78

Kožený rámeček na fotky

Kožený rámeček na fotky má mimořádně atraktivní červenou barvu. Kožený rámeček na fotky je velmi dobře zpracovaný. Červený kožený rámeček na fotky rozzáří jakokoli místnost.  

Referenca: leather57

Pouzdro na mobil s reklamou

Pouzdro na mobil s reklamou nabízíme v různých variantách. Pouzdro na mobil s reklamou je z kvalitní deobře zpracované kůže. Pouzdro na mobil s reklamou je možné připevnit na pásek. Pouzdro na mobil s reklamou ochrání přístroj před nárazy a odřením. Díky tomu bude pouzdro na mobil s reklamou ideálním propagačním dárkem.

Referenca: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Referenca: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Referenca: leather80

Kožený fotorámeček

Kožený fotorámeček má hnědou barvu a je velmi kvalitní. Design koženého fotorámečku je velmi originální. Kožený fotorámeček může být dekorací v jakémkoli interiéru. Vyzkoušejte kožený fotorámeček pro svoji propagaci.

Referenca: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Referenca: leather53

Mini kabelka

Mini kabelka může uchovávat mobilní telefon nebo mince. Mini kabelka má dvě přihrádky - větší se zipem a menší s cvočkem. Mini kabelka je ten nejpraktičtější dárek pro každého.

Referenca: leather50

Kožená peněženka s reklamou

Tato kožená peněženka s reklamou je atraktivní zejména pro mladé. Naše kožená peněženka s reklamou je velmi kvalitní a z delikátní kůže. Kožená peněženka s reklamou je připravena na potisk Vaším logem a vzorem.

Referenca: leather55

Reklamní pouzdra na mobil

Reklamní pouzdra na mobil jsou dlouhodobě oblíbeným produktem. Reklamní pouzdra na mobil nabízíme v různých velikostech a provedeních s prostorem pro Vaše logo. Kvalitu a náklady na reklamní pouzdra na mobil můžeme uzpůsobit Vašim potřebám. Kontaktujte nás pro bližší specifikace pro reklamní pouzdra na mobil.