Stojánek na tužky

Stojánek na tužky

leather8
Ocjena 

Stojánek na tužky zajistí pořádek na stole. Stojánek na tužky je vynikající dárek pro všechny, kteří pracují v kanceláři.


  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Stojánek na tužky zajistí pořádek na stole. Stojánek na tužky je vynikající dárek pro všechny, kteří pracují v kanceláři.

Detalji proizvoda
leather8
1000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Stojánek na tužky

Stojánek na tužky

Stojánek na tužky zajistí pořádek na stole. Stojánek na tužky je vynikající dárek pro všechny, kteří pracují v kanceláři.


Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: leather46

Kožená peněženka

Kožená peněženka s logem v pravém dolním rohu. Kožená peněženka má dvě přihrádky na bankovky. Do kožené peněženky se vejde šest platebních karet a dvě fotky. Kožená peněženka je zabalená v krabičce.

Referenca: leather23

Zápisníky reklamní

Zápisníky reklamní nabízíme v několika barvách. Zápisníky reklamní jsou levné a praktické propagační dárky. Na zápisníky reklamní nabízíme potisk logem.

Referenca: leather69

Dárkové poznámkové bloky

Dárkové poznámkové bloky jsou z kvalitního materiálu. Dárkové poznámkové bloky mají jedinečný vzhled. Nabízíme dvě varianty pro dárkové poznámkové bloky: čtvercový a obdélníkový tvar. Dárkové poznámkové bloky je možné potisknout Vaším logem.

Referenca: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Referenca: leather20

Zápisník pro zákazníky

Zápisník pro zákazníky nabízíme ve třech velikostech. Zápisník pro zákazníky má velmi oblíbený design. Zápisník pro zákazníky je oblíbeným propagačním dárkem. Kontaktujte nás pro upřesnění ceny za tento zápisník pro zákazníky.

Referenca: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Referenca: leather59

Poznámkový blok s potiskem

Poznámkový blok s potiskem je nepostradatelný pomocník každého podnikatele. Poznámkový blok s potiskem obsahuje kalkulačku, pero a zápisník. Tento poznámkový blok s potiskem je mimořádně praktický a trvanlivý.

Referenca: leather54

Pouzdra na mobil

Pouzdra na mobil je nepostradatelným doplňkem. Pouzdra na mobil nabízíme v růůzných stylech a provedeních. U našeho pouzdra na mobil garantujeme kvalitu a bezkonkurenční cenu.

Referenca: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Referenca: leather2

Doplňky do kanceláře

Doplňky do kanceláře dodají pracovnímu stoli styl. Máme nejrůznější doplňky do kanceláře. Nabídneme doplňky do kanceláře, které budou sedět k zřízení Vaší kanceláře.

Referenca: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Referenca: leather21

Blok na poznámky

Blok na poznámky klasického provedení. Blok na poznámky má pevnou kroužkovou vazbu. Obal bloku na poznámky je pěkně barevně sladěný. Blok na poznámky má také vnitřní kapsy na vizitky.

Referenca: leather58

Zápisník s potiskem

Zápisník s potiskem je drobný a praktický. Tento zápisník s potiskem je z kvalitního papíru a černé kůže. Pokud budete mít zápisník s potiskem pořád u sebe, už na nic nezapomenete.

Referenca: leather6

Stojan na tužky

Stojan na tužky je přiměřeně veliký a na stole nebude překážet. Stojan na tužky je pěkný doplněk. Díky stojanu na tužky budete mít své tužky vždy na jednom místě. Stojan na tužky nabízíme v různých tvarech. Tento stojan na tužky si můžete vybrat v černé a hnědé barvě.

Referenca: leather5

Kancelářské doplňky

Kancelářské doplňky udrží kancelář stále uklizenou. Set kancelářské doplňky obsahuje nádobu na pera, pořadač papírů, hodiny přesýpací hodiny a zápisník. Tyto kvalitní kancelářské doplňky mohou být pěkným reklamním dárkem pro zákazníky nebo partnery.

Referenca: leather84

Reklamní klíčenky

Reklamní klíčenky nabízíme v různých provedeních. Reklamní klíčenky jsou vynikající formou propagace. Reklamní klíčenky můžeme upravit přesně podle Vašich potřeb.