Stojánek na tužky

Stojánek na tužky

leather8
Rating 

Stojánek na tužky zajistí pořádek na stole. Stojánek na tužky je vynikající dárek pro všechny, kteří pracují v kanceláři.


  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Stojánek na tužky zajistí pořádek na stole. Stojánek na tužky je vynikající dárek pro všechny, kteří pracují v kanceláři.

Tehnične lastnosti
leather8
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Stojánek na tužky

Stojánek na tužky

Stojánek na tužky zajistí pořádek na stole. Stojánek na tužky je vynikající dárek pro všechny, kteří pracují v kanceláři.


Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: leather60

Propagační zápisník

Propagační zápisník je chytrý pomocník pro podnikatele. Uvnitř má propagační zápisník klipsnu na vizitky. Propagační zápisník se uzavírá koženým páskem. Díky praktické velikosti můžete mít propagační zápisník stále u sebe.

Referenca: leather54

Pouzdra na mobil

Pouzdra na mobil je nepostradatelným doplňkem. Pouzdra na mobil nabízíme v růůzných stylech a provedeních. U našeho pouzdra na mobil garantujeme kvalitu a bezkonkurenční cenu.

Referenca: leather69

Dárkové poznámkové bloky

Dárkové poznámkové bloky jsou z kvalitního materiálu. Dárkové poznámkové bloky mají jedinečný vzhled. Nabízíme dvě varianty pro dárkové poznámkové bloky: čtvercový a obdélníkový tvar. Dárkové poznámkové bloky je možné potisknout Vaším logem.

Referenca: leather22

Promo zápisníky

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.

Referenca: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Referenca: leather12

Podložka na myš

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

Referenca: leather19

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.

Referenca: leather10

Stojan na pera

Stojan na pera je krásným dopňkem pracovního stolu. Díky stojanu na pera budete mít psací potřeby vždy na svém místě. Stojan na pera bude díky krásnému designu perfektní dárek pro kohokoli.

Referenca: leather33

Zápisník mini

Zápisník mini patří mezi nejprodávanější zboží. Zápisník mini je prakticky malý a dobře se do něj píše. Kovová patentka bezpečně uzavírá zápisník mini. Nabízíme pět barev zápisníku mini. Zápisník mini je vhodný pro ženy i muže.

Referenca: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Referenca: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Referenca: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Referenca: leather72

Zápisník reklamní

Zápisník reklamní má velmi zajímavý styl. Zápisník reklamní je čtvercového tvaru s koženým povrchem. Proužky na vazbě zápisník reklamní nejsou nutností. Na tento zápisník reklamní můžete také umístit vlastní logo.

Referenca: leather13

Podložky pod myš

Podložky pod myš jsou z bílé kůže. Podložky pod myš mohou být vtipným dárkem. Tyot podložky pod myš mají tvar ruky a polštářek pod zápěstí. Na podložky pod myš můžete vytisknout své logo nebo reklamu.

Referenca: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Referenca: leather57

Pouzdro na mobil s reklamou

Pouzdro na mobil s reklamou nabízíme v různých variantách. Pouzdro na mobil s reklamou je z kvalitní deobře zpracované kůže. Pouzdro na mobil s reklamou je možné připevnit na pásek. Pouzdro na mobil s reklamou ochrání přístroj před nárazy a odřením. Díky tomu bude pouzdro na mobil s reklamou ideálním propagačním dárkem.