Kožené fotorámečky

Kožené fotorámečky

leather77
Rating 

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.


 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.

Tehnične lastnosti
leather77
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kožené fotorámečky

Kožené fotorámečky

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.


 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Referenca: leather6

Stojan na tužky

Stojan na tužky je přiměřeně veliký a na stole nebude překážet. Stojan na tužky je pěkný doplněk. Díky stojanu na tužky budete mít své tužky vždy na jednom místě. Stojan na tužky nabízíme v různých tvarech. Tento stojan na tužky si můžete vybrat v černé a hnědé barvě.

Referenca: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Referenca: leather35

Kožený popelník

Kožený popelník je prezentací řemeslné zručnosti. Krásný design, kvalitní sklo a kožený stojan - to je náš kožený popelník. Pro účely propagace je kožený popelník ideální předmět.

Referenca: leather24

Zápisníky propagační

Zápisníky propagační vynikají vkusným designem. Zápisníky propagační jsou velmi oblíbené mezi podnikateli. Zápisníky propagační nabízíme v hnědé a černé barvě.

Referenca: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Referenca: leather5

Kancelářské doplňky

Kancelářské doplňky udrží kancelář stále uklizenou. Set kancelářské doplňky obsahuje nádobu na pera, pořadač papírů, hodiny přesýpací hodiny a zápisník. Tyto kvalitní kancelářské doplňky mohou být pěkným reklamním dárkem pro zákazníky nebo partnery.

Referenca: leather60

Propagační zápisník

Propagační zápisník je chytrý pomocník pro podnikatele. Uvnitř má propagační zápisník klipsnu na vizitky. Propagační zápisník se uzavírá koženým páskem. Díky praktické velikosti můžete mít propagační zápisník stále u sebe.

Referenca: leather42

Kožená šperkovnice

Kožená šperkovnice je nepostradatelným vybavením každé dívky. Kožená šperkovnice může sloužit jako dekorace. Tato kožená šperkovnice uchová šperky v pořádku. Na víku kožené šperkovnice je malé zdrcátko. Kožená šperkovnice je rozdělená do několika částí umožňujících roztřídění šperků.

Referenca: leather72

Zápisník reklamní

Zápisník reklamní má velmi zajímavý styl. Zápisník reklamní je čtvercového tvaru s koženým povrchem. Proužky na vazbě zápisník reklamní nejsou nutností. Na tento zápisník reklamní můžete také umístit vlastní logo.

Referenca: leather19

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.

Referenca: leather17

Dárkový notýsek

Dárkový notýsek je krásný napohled a kvalitně zpracovaný. Barvu má tento dárkový notýsek temně černou. Dárkový notýsek má také černou přezku pro zajištění obsahu uvnitř.

Referenca: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.

Referenca: leather81

Malé fotoalbum

Malé fotoalbum má velmi podařený design. Malé fotoalbum je složený z pěti částí, které je možné složit do balíčku. Malé fotoalbum můžete rozložit a vystavit tak všech pět fotografií vedle sebe. Nejkrásnější dárek může být právě toto malé fotoalbum.    

Referenca: leather37

Kožené šuplíky

Kožené šuplíky jsou praktický pomocník v kanceláři. Tři kožené šuplíky pomohou roztřídit různé dokumenty. Doplňte si designovými kvalitními koženými šuplíky svoji kancelář. Kožené šuplíky nabízíme v černé a hnědé barvě.