Leather Photo Frame
  • Leather Photo Frame

Kožené fotorámečky

leather77
Ocena 

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.


 

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.

Szczegóły produktu
leather77
1000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Kožené fotorámečky

Kožené fotorámečky

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.


 

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Indeks: leather60

Propagační zápisník

Propagační zápisník je chytrý pomocník pro podnikatele. Uvnitř má propagační zápisník klipsnu na vizitky. Propagační zápisník se uzavírá koženým páskem. Díky praktické velikosti můžete mít propagační zápisník stále u sebe.

Indeks: leather17

Dárkový notýsek

Dárkový notýsek je krásný napohled a kvalitně zpracovaný. Barvu má tento dárkový notýsek temně černou. Dárkový notýsek má také černou přezku pro zajištění obsahu uvnitř.

Indeks: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Indeks: leather82

Kožené klíčenky

Kožené klíčenky nabízíme v pestré paletě tvarů a barev. Kožené klíčenky snadno uzpůsobíme Vašim potřebám a rozpočtu. Garantujeme kvalitu a dobrou cenu pro tyto kožené klíčenky.  

Indeks: leather81

Malé fotoalbum

Malé fotoalbum má velmi podařený design. Malé fotoalbum je složený z pěti částí, které je možné složit do balíčku. Malé fotoalbum můžete rozložit a vystavit tak všech pět fotografií vedle sebe. Nejkrásnější dárek může být právě toto malé fotoalbum.    

Indeks: leather83

Pouzdra na klíče

Pouzdra na klíče jsou praktická ochrana vašich klíčů. Pouzdra na klíče nabízíme v pestrých barvách. Pouzdra na klíče je možné potisknout jakýmkoli logem nebo vzorem. Neváhejte se na nás obrátit s Vašimi přáními ohledně pouzder na klíče.  

Indeks: leather59

Poznámkový blok s potiskem

Poznámkový blok s potiskem je nepostradatelný pomocník každého podnikatele. Poznámkový blok s potiskem obsahuje kalkulačku, pero a zápisník. Tento poznámkový blok s potiskem je mimořádně praktický a trvanlivý.

Indeks: leather63

Zápisník s kalkulačkou

Zápisník s kalkulačkou je multifunkční pomůcka do práce. Zápisník s kalkulačkou má na svém koženém pouzdru instalovánu mini kalkulačku. Zápisník s kalkulačkou je nepředstavitelně praktický.

Indeks: leather5

Kancelářské doplňky

Kancelářské doplňky udrží kancelář stále uklizenou. Set kancelářské doplňky obsahuje nádobu na pera, pořadač papírů, hodiny přesýpací hodiny a zápisník. Tyto kvalitní kancelářské doplňky mohou být pěkným reklamním dárkem pro zákazníky nebo partnery.

Indeks: leather31

Designový zápisník

Lidé se často vybírají designový zápisník aby podtrhli svůj styl. Náš designový zápisník plní přesně tento účel. Designový zápisník je z černé kůže a zavírá se na cvoček. Tento designový zápisník nabízíme v různých velikostech pro čely Vaší propagace.

Indeks: leather69

Dárkové poznámkové bloky

Dárkové poznámkové bloky jsou z kvalitního materiálu. Dárkové poznámkové bloky mají jedinečný vzhled. Nabízíme dvě varianty pro dárkové poznámkové bloky: čtvercový a obdélníkový tvar. Dárkové poznámkové bloky je možné potisknout Vaším logem.

Indeks: leather80

Kožený fotorámeček

Kožený fotorámeček má hnědou barvu a je velmi kvalitní. Design koženého fotorámečku je velmi originální. Kožený fotorámeček může být dekorací v jakémkoli interiéru. Vyzkoušejte kožený fotorámeček pro svoji propagaci.

Indeks: leather87

Klíčenky na pásek

Klíčenky na pásek mají zajímavý tvar zvonečku. Tyto klíčenky na pásek jsou výhradně z nejlepší kůže. Klíčenky na pásek je možné upevnit na pásek, takže klíče nikdy nemůžete ztratit.

Indeks: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.