Promo šňůrka branding

Promo šňůrka branding

LASP-120405
Ocjena 

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. Promo šňůrka s brandingem stále patří mezi stálice v reklamních předmětech, jelikož je velice praktická k nošení klíčů, mobilního telefonu.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1.5x92cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
LASP-120405
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Promo šňůrka branding

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-CHW-018

Jelly Jelly v plastové krychli s potiskem

Bonbónky jelly jelly v plastové krychli, kterou můžeme opatřit potiskem dle Vaší grafické předlohy. Jelly jelly bonbóny v plastové krychli s potiskem Vaší firmy bude originální dárek na veletrhzích či výstavách pro Vaše stále zákazníky.

Referenca: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

Referenca: GS-CHW-014

Propagační žvýkačky v blistru výrobce

Žvýkačky v blistru mohou být dalším reklamním produktem na Vaší propagační akci. Navíc jsou žývkačky v blistru přímo od výrobce za skvělé ceny. Žvýkačky v blistru od výrobce jako propagační předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery.

Referenca: GS-COO-002

Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně.

Referenca: PLPW--120309

Promo plastový větrník na zakázku

Promo plastový větrník na zakázku dle Vašeho návrhu. Promo plastový větrník bude vyroben na zakázku v jakémkoliv tvaru či barvě.  Promo plastový větrník na zakázku je perfektní reklamní předmět na výstavy či veletrhy. 

Referenca: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Referenca: PAAF-120303

Osvěžovač do auta s logem

Osvěžovač do auta může být s logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta s lgoem je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta s lgoem lze využít v kanceláři nebo doma.

Referenca: GS-CHOC-016

Propagační čokoládové cihličky

Propagační čokoládové cihličky na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Propagační čokoládové cihličky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a obchodní partnerů vážíte.

Referenca: GS-PC002

Plastové členské karty na zakázku

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. 

Referenca: GS-SL001

Reklamní tkaničky s potiskem

Reklamní tkaničky do bot s potiskem jsou perfektním příkladem moderní reklamy. Reklamní tkaničky do bot s vlastním potiskem například logem, značkou nebo názvem produktu. Reklamní tkaničky s potiskem dle Vašeho zadání.

Referenca: GS-DM007

Velké promo rohože s brandingem

Díky velké promo rohoži s brandingem můžete mít i Vy originální práh. Tento typ velké promo rohože s brandingem umožňuje navolit přesné parametry a vyrobit ji přesně dle Vašeho zadání. Velké promo rohože budou skvělou vizitkou Vaší společnosti.

Referenca: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Referenca: GS-MAGST-002

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici se vyrábí pomocí digitální technologie, která integruje dva obrázky, které se pokryjí lenticulární deskou. Jsou vyrobeny z papíru, plastové lenticulární desky a magnetu. Tyto 3D lenticulární reklamní magnetky na lednici děti milují a jsou originální reklamní předmět. 

Referenca: GS-CHW-005

Dražé ve flow pack s logem

Dražé či žvýkačky bez cukru ve flow pack s logem podle Vašeho zadání. Dražé dodávaná ve flow pack s Vaším logem nebo jiným potiskem budou perfektním osvěžením na veletrzích či výstavách. Dražé mohou být ve flow pack baleny po 1-2 kusech a jejich obal opatříme Vaším firemním logem nebo například kontaktními informacemi. 

Referenca: GS-TCWP001

Plastové termohrnky s vložitelným potiskem

Plastové reklamnní termohrnky s vložitelným potiskem. Termohrnky s vložitelným potiskem jako originální předmět k propagaci. Plastové termohrnky mají transparentní dvoustěnné tělo a je tedy možné je opatřit vložitelným potiskem dle Vašeho zadání.