Promo šňůrka branding

Promo šňůrka branding

LASP-120405
Hodnotenie 

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. Promo šňůrka s brandingem stále patří mezi stálice v reklamních předmětech, jelikož je velice praktická k nošení klíčů, mobilního telefonu.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1.5x92cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
LASP-120405
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Promo šňůrka branding

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: but01

Placky

Placky jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou placky originální formou propagace. Placky jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Kód: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Kód: GS-MC-002

Propagační hlavolamy - puzzle karty

Skvělé a originální propagační hlavolamy v podobě puzzle platební karty. Hlavolamy puzzle karty nabízí velkou plochu pro potisk a jsou tedy ideální propagační předměty. Propagační hlavolamy puzzle karty jsou perfektní k propagaci firemních služeb nebo produktů.

Kód: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Kód: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Kód: GS-HP 008

Reklamní nahřívací polštářky srdce

Reklamní nahřívací polštářky ve tvaru srdce si můžete nechat potisknout logem firmy, kontaktnimi informacemi nebo jinou grafikou. Nahřívací polštářky ve tvaru srdce budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky nebo obchodní partnery. Reklamní nahřívací polštářky srdce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Kód: GS-CHW-015

Žvýkačky v blistru zakázková výroba

Žvýkačky v blistru, které může zakázková výroba zajistit v balení po 6-ti nebo 12-ti kusech. Žvýkačky v blistru a jejich zakázková výroba s potiskem přesně dle Vašeho zadání. Žvýkačky v blistru můžete rozdávat na své další propagační akci svým zákazníků.

Kód: GS-ICSC-005

Zakázková výroba škrabky na led

Škrabky na led, které může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Tyto škrabky na led navíc zakázková výroba může vybavit například parkovacími hodinami. Zakázková výroba škrabky na led v různých barvách a velikostech zaručí originální reklamní dárek pro Vaše zákazníky.

Kód: MOUP081201

Reklamní podložka pod myš

Reklamní podložka pod myš je vyrobena ze peciálního materiálu, ne kterém můžete myší plynule pohybovat. Reklamní podložka pod myš tohoto druhu se nešpiní a lze ji využít jakopropagační předmět.

Kód: GS-MAGST-004

Promo akrylátové magnetky na lednici

Tyto promo akrylátové magnetky na lednici jsou na zakázku vyrobeny i s teploměrem. Obrázek Austrálie je vytištěn na vysoce kvalitní křídový papír ve fotografické kvalitě, který je zapuštěn do akrylátu. Celá akrylátová mangetka na lednici pak má magnet na zadní straně.