Reklamní dřevěné teploměry

Reklamní dřevěné teploměry

GS-OT002
Ocjena 

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. 

Minimální objednávka: 500ks

Materiál: dřevo (dub, javor)

Hmotnost: cca 180g

Rozměry: 30 x 9 x 1 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou. Cena neobsahuje přípravu výroby. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-OT002
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní dřevěné teploměry

Reklamní dřevěné teploměry

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Referenca: GS-COO-005

Perníčky v dárkovém balení s potiskem

Perníčky v dárkovém balení jsou umístěny v papírové vaničce, která může být opatřena potiskem dle Vašeho zadání. Perníčky v dárkovém balení jsou sladký reklamní dárek pro Vaše zákazníky, klienty a obchodní partnery. Perníčky v dárkovém balení s potiskem nemohou být krokem vedle při propagací Vaší kavárny, restaurace nebo společnosti.

Referenca: GS-CHOC-014

Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem

Čokoládový text v dřevěné krabičce opatříme s potiskem například logem, značkou, názvem produktu nebo jiným sdělením. Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem je skvěle vypadající, kvalitní dárek pro Vaše zákazníky a obchodní partnery, kterým vyjádříte jak si vážíte spolupráce.

Referenca: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Referenca: GS-HRC-002

Textilní podhlavníky s brandingem

Textilní podhlavníky pro Vás vyrobíme s Vaším firemním brandingem. Tyto podhlavníky jsou vyrobeny ze spandexové textilie nebo modacrylu. Podhlavníky jsou velice oblíbený reklamní kanál, jelikož se využívají v dopravních prostředcích, kde je vysoká fluktuace osob a Vy tak oslovíte mnoho potencionálních zákazníků. 

Referenca: LASP-120404

Reklamní šňůrka s logem

Reklamní šňůrka s logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka s logem díky této technologii může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Referenca: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Referenca: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci. 

Referenca: GS-AB002

Antistresové míčky Smiley

Antistresové kulaté míčky Smiley v různých barvách. Antistresové míčky Smiley jako dárek pro zákazníky. Věnujte svým zákazníkům či obchodním partnerům antistresové míčky Smiley, které máme k dispozici v základních barvách: žlutá, oranžová, růžová, červená, zelená, modrá. 

Referenca: PIMB-002

Promo čistící hadřík - mikrovlákno

Promo čistící hadřík z mikrovlákna je z 20% z polyesteru a z 20% z polyamidu. Je velmi jemný a má skvělé čistící schopnosti. Promo čistící hadřík - mikrovlákno lze použít jak na leštění skleniček, tak na čištění fotoaparátu, displeje telefonu či počítače, hodinek, televizní obrazovky,  a dokonce vašich CD a DVD.

Referenca: but02-1

Butony 7,6

Buttony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou buttony originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Referenca: GS-COFF-003

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Referenca: GS-IDW006

Vstupní identifikační pásky výrobce

Vstupní identifikační pásky může výrobce vyrobit z různých materiálů jako papír, tyvek, vinyl, PVC, polyester, textilie. Záleží na Vašem zadání. Vstupní identifikační pásky přímo od výrobce za skvělé ceny pro Vaší sportovní, společenskou či kulturní akci.