Reklamní dřevěné teploměry

Reklamní dřevěné teploměry

GS-OT002
Rating 

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. 

Minimální objednávka: 500ks

Materiál: dřevo (dub, javor)

Hmotnost: cca 180g

Rozměry: 30 x 9 x 1 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou. Cena neobsahuje přípravu výroby. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-OT002
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní dřevěné teploměry

Reklamní dřevěné teploměry

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-COFF-003

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Reference: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.

Reference: PAAF-120307

Reklamní vůně do auta

Reklamní vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vůně do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vůně do auta je také velmi lehká. Reklamní vůně do auta využijete také doma či v kanceláři.

Reference: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Reference: GS-COO-003

Promo perníčky ve flow pack s potiskem

Promo perníčky baleny jednotlivě v hygienickém flow pack obalu, který může být v různých barvách a opatřen potiskem dle Vašeho zadání. Plněné promo perníčky s cukrovou polevou ve flow pack obalu s logem firmy, erbem města nebo jiným potiskem. Promo perníčky s potiskem budou chutným doplňkem ke kávě nebo čaji pro Vaše klienty, zákazníky.

Reference: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.

Reference: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Reference: GS-SL001

Reklamní tkaničky s potiskem

Reklamní tkaničky do bot s potiskem jsou perfektním příkladem moderní reklamy. Reklamní tkaničky do bot s vlastním potiskem například logem, značkou nebo názvem produktu. Reklamní tkaničky s potiskem dle Vašeho zadání.

Reference: GS-CHW-016

Zakázková výroba mint pastilky v blistru

Reklamní mint pastilky v blistru, který může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho grafického zadání. Zakázková výroba mint nebo ovocné pastilky v blistru zajistí jedinečné osvěžení na Vaších promo eventech, recepci hotelu i firmy. Mint pastilky v blistru a jejich zakázková výroba za skvělé ceny. 

Reference: Button-badge-001

Reklamní odznak

Reklamní odznak je vyroben z kvalitního cínu. Jako reklamní předmět není reklamní odznak drahý a zaručeně poutá pozornost.

Reference: GS-CHW-021

Reklamní žvýkačky ve fresh boxu s potiskem

Žvýkačky ve fresh boxu, který lze opatřit reklamním potiskem dle Vašeho grafického zadání. Žvýkačky ve fresh boxu bude skvělé reklamní osvěžení pro propagaci nového produktu či služby Vaší firmy a zároveň zajisté zvýší povědomí o Vaší značce. 

Reference: GS-HP 002

Reklamní zahřívací polštářky s potiskem

Reklamní zahřívací polštářky mohou být ve tvaru vánočního stromku a také je můžeme opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní zahřívací polštářky s potiskem jako hřejivý dárek pro zákazníky především v zimním chladném období. 

Reference: GS-FK010

Reklamní plovoucí klíčenky s logem

Nabízíme výrobu reklamní plovoucí klíčenky s logem Vaší firmy, sloganem nebo i ve tvaru Vašeho produktu. Záleží jen na Vaší fantazii. Reklamní plovoucí klíčenky s logem jsou perfektní reklamní předmět.