Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry zakázková výroba

GS-OT004
Ocjena 

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. Nabízíme množstvení slevy a výhodné ceny.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: plast, dřevo, kov

Hmotnost: cca 60g

Rozměry: 19 x 8 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou. Cena neobsahuje přípravu výroby. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-OT004
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-CHW-017

Tic tac v blistr balení s potiskem

Bonbónky mentolové či ovocné tic tac mohou být  v blistrech a zakázku po 18, 24 nebo 36 a v papírové balení s potiskem dle Vašeho zadání. Tic tac v blistru a papírovém balení s Vaším firemním potiskem budou perfektním propagačním předmět ke zviditelnění Vaší značky.

Referenca: GS-LLP-006

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Referenca: GS-COFF-003

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Referenca: GS-STICKER-005

Propagační nálepka

Propagační nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Propagační nálepky dodáme za výhodné ceny. Naše propagační nálepky drží na všech běžných materiálech a jsou odolné.

Referenca: lighter001

Promo zapalovač

Promo zapalovač je vyroben z kvalitního kovového materiálu. Náš promo zapalovač disponuje velkou plochou, na kterou můžeme vytisknout logo vaší firmy nebo logo výrobku, který chete propagovat.

Referenca: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Referenca: GS-AB001

Antistresové míčky s potiskem na zakázku

Klasické kulaté antistresové míčky, které na zakázku opatříme potiskem. Antistresové míčky v barvě nebo kombinaci barev a s potiskem na zakázku. Antistresové míčky jsou vyrobené z měkkého polyuretanu neboli PU a mohou se nechat na zakázku opatřit potiskem - například logem, značkou a Vy tak získáte krásný reklamní předmět pro své zákazníky či obchodní...

Referenca: GS-ICSC-009

Škrabky na led s brandingem

Škrabky na led je možné opatřit brandingem dle zadání klienta. Škrabky na led s brandingem jako logem, sloganem nebo jinou grafikou. Tyto škrabky na led mohou být také vybaveny užitečným košťátkem, které pomůže odstranit sníh z auta.

Referenca: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Referenca: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Referenca: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.   

Referenca: MOUP081201

Reklamní podložka pod myš

Reklamní podložka pod myš je vyrobena ze peciálního materiálu, ne kterém můžete myší plynule pohybovat. Reklamní podložka pod myš tohoto druhu se nešpiní a lze ji využít jakopropagační předmět.