Reklamní teploměry zakázková výroba
  • Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry zakázková výroba

GS-OT004
Ocena 

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. 

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. Nabízíme množstvení slevy a výhodné ceny.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: plast, dřevo, kov

Hmotnost: cca 60g

Rozměry: 19 x 8 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou. Cena neobsahuje přípravu výroby. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
GS-OT004
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. 

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: odzna07pse

Odznáček

Vyzkoušejte odznáček pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáček je z kvalitního kovu. Na odznáček je možné vyrazit logo nebo text. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za výhodné ceny.

Indeks: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Indeks: GS-HP 001

Reklamní ohřívače rukou s potiskem

Reklamní ohřívače rukou opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte jedinečný reklamní dárek pro své zákazníky v zimním období. Reklamní ohřívače rukou s potiskem například logem, sloganem nebo kontaktními informacemi. Reklamní ohřívače rukou s potiskem do chladného počasí. 

Indeks: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci. 

Indeks: GS-CHOC-014

Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem

Čokoládový text v dřevěné krabičce opatříme s potiskem například logem, značkou, názvem produktu nebo jiným sdělením. Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem je skvěle vypadající, kvalitní dárek pro Vaše zákazníky a obchodní partnery, kterým vyjádříte jak si vážíte spolupráce.

Indeks: GS-RDU-002

Promo kachničky s potiskem profese chirurg

Úžasné promo gumové kachničky s potiskem dle Vašeho zadání. Tyto Gumové kachničky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s potiskem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším potiskem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Indeks: GS-SL004

Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. 

Indeks: GS-DM001

Promo rohože

Tento typ promo rohože je na zakázku vyroben z vinylu je skvělý pro použití v reklamě. Na promo rohože se dá na zakázku natisknout Vaše logo či slogan. Tyto promo rohože mají jasné barvy a kvalitní potisk a budou Vám skvěle sloužit jako reklama i jako prostředek pro čistění obuvi. Využijte tyto rohože pro reklamu!

Indeks: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Indeks: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Indeks: GS-MC-005

Reklamní skládací kostky trojúhelník

Tyto reklamní skládací kostky lze rozložit na dvě částí a vzniknout tak dva trojúhelníky. Skládací kostky trojúhelník lze opatřit grafikou dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní a originální reklamní předmět k propagaci značky nebo produktu. Na reklamní skládací kostky troj)helník můžete natisknout informace o společnosti, nabízené služby a produkty,...

Indeks: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Indeks: pad-090810

Podložka na mobilní telefon

Podložka na mobilní telefon je vyrobena z patentovaného gelového materiálu. Díky tétopodložce zabráníte při jízdě autem popojížění telefonu, klíčů a jiných drobných předmětů po palubní desce auta. Naše podložka na mobilní telefon po sobě nezanechává lepivé stopy.