Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky na zakázku

GS-SL004
Ocjena 

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. Propagační tkaničky na zakázku s metalickou nití nebo uv propagační tkaničky na zakázku.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: polyester

Potisk: sublimace (nebo na zakázku)

Rozměry: šířka 1cm, délka 120cm (nebo na zakázku)

Balení: baleno jednotlivě v blistru, na kartonu s vlastním potiskem (nebo na zakázku)

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-SL004
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-SL005

Svítící propagační tkaničky do bot

Originální reklamní předmět svítící propagační tkaničky do bot k propagaci Vaší značky, produktu. Svítící propagační tkaničky do bot jsou chodící reklamou a Vaše logo či značky budou viditelné i ve tmě. Svítící propagační tkaničky do bot jako dárek pro Vaše zákazníky ale i obchodní partnery.

Referenca: LAHT-120413

Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený.

Referenca: GS-FK001

Reklamní EVA klíčenky

Na zakázku pro Vás vyrobíme reklamní EVA klíčenky v různých barvách, velikostech a tvarech. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou perfektní reklamní předmět. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamním předmětem, který je velice flexibilní. 

Referenca: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Referenca: GS-LLP-002

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

Referenca: GS-CHW-012

Reklamní plechovka ovál s pastilkami

Plechovka ve tvaru oválu s pastilkami, žvýkačkami nebo dražé. Darujte svým zákazníkům nebo klientům reklamní plechovku ovál s pastilkami plnou sladkého či mentolového osvěžení. Plechovka ve tvaru oválu s dražé může být potistěna logem, obrázkem, sloganem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání.

Referenca: PAAF-120301

Propagační vůně do auta

Propagační vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naší propagační vůní do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vůně do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Referenca: GS-FK004

Plovoucí klíčenky s potiskem

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí klíčenky s potiskem loga, značky, sloganu. Plovoucí klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamních předmětem. Nechte si vyrobit originální reklamní předmět v podobě plovoucí klíčenky a navíc s vlastním potiskem. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Referenca: GS-CHW-007

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Referenca: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

Referenca: LASP-120417

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Referenca: hourglass_011

Plastové přesýpací hodiny

Naše promo plastové přesýpací hodiny jsou vyrobeny z trvanlivého plastu. Plastové přesýpací hodiny jsou k dostání  buď bez nápisu nebo na ně můžeme umístit logo či jiný obrázek dle vašeho přání.

Referenca: GS-SLCB-014

Fosforové promo náramky

Fosforové promo náramky jsou velmi oblíbené reklamní předměty hlavně u mladých lidí. Na zakázku vám na fosforové promo náramky vytiskneme reklamní logo nebo slogan.