Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky na zakázku

GS-SL004
Rating 

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. Propagační tkaničky na zakázku s metalickou nití nebo uv propagační tkaničky na zakázku.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: polyester

Potisk: sublimace (nebo na zakázku)

Rozměry: šířka 1cm, délka 120cm (nebo na zakázku)

Balení: baleno jednotlivě v blistru, na kartonu s vlastním potiskem (nebo na zakázku)

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-SL004
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky na zakázku

Propagační tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku například ve firemních barvách a s potiskem. Propagační tkaničky na zakázku jsou efektivní a užitečný reklamní předmět, který potěší Vaše zakazníky nebo obchodní partnery. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-ICSC-003

Reklamní škrabky na led s logem

Reklamní škrabky na led s logem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vybaveny gumovou stěrkou na skla, která je také velice praktická. Reklamní škrabky na led s logem jako skvělé zimní promo pro Vaší firmu.

Reference: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Reference: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Reference: GS-LLP-008

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

Reference: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Reference: vz01

Vzorník pantone

Vzorník pantone - barvy a odstíny. Vějířový vzorník pantone pro hledání správných barevných kombinací. Vzorník pantone z papíru.

Reference: PAAF-120303

Osvěžovač do auta s logem

Osvěžovač do auta může být s logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta s lgoem je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta s lgoem lze využít v kanceláři nebo doma.

Reference: GS-SILP-006

Promo navíječ na kabel od sluchátek

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané.

Reference: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.

Reference: CCD-120101

Promo hadřík s ražbou

Promo hadřík s ražbou je vyroben v kvalitního mikrovlákna a je velice příjmný na dotek a šetrný k čistěným předmětům. Vaši zákazníci tento promo hadřík s ražbou ocení při péči o své brýle, mobilní telefony, fotoaparáty, notebooky a jiné. Promo hadřík může být s ražbou Vašeho loga či sloganem firmy.

Reference: GS-MC-005

Reklamní skládací kostky trojúhelník

Tyto reklamní skládací kostky lze rozložit na dvě částí a vzniknout tak dva trojúhelníky. Skládací kostky trojúhelník lze opatřit grafikou dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní a originální reklamní předmět k propagaci značky nebo produktu. Na reklamní skládací kostky troj)helník můžete natisknout informace o společnosti, nabízené služby a produkty,...

Reference: PIMB-002

Promo čistící hadřík - mikrovlákno

Promo čistící hadřík z mikrovlákna je z 20% z polyesteru a z 20% z polyamidu. Je velmi jemný a má skvělé čistící schopnosti. Promo čistící hadřík - mikrovlákno lze použít jak na leštění skleniček, tak na čištění fotoaparátu, displeje telefonu či počítače, hodinek, televizní obrazovky,  a dokonce vašich CD a DVD.

Reference: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Reference: hour_glass_014

Promo dřevěné přesýpací hodiny

Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou velmi kvalitní a upoutají pozornost svým designem. Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou ideálním propagačním předmětem na výstavách nebo jiných promo akcích.

Reference: GS-LLP-007

Reklamní lízátka potištěná srdce

Reklamní lízátka ve tvaru srdce mohou být v různých příchutích a opatřena etiketou, která může být potištěná sdělením pro Vaše zákazníky nebo klienty. Potištěná reklamní lízátka ve tvaru srdce či kolečka jsou vhodná pro sportovní či firemní akce a využitelná i na propagačních akcích.