Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

GS-IP 005
Ocjena 

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Min. objednávka: 500 ks

Materiál: PVC sáček s netoxickou tekutinou 

Rozměry: na zakázku

Potisk: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-IP 005
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: PAAF-120306

Vonítko do auta na zakázku

Vonítko do auta na zakázku je praktický a levný reklamní předmět. Vonítko do auta na zakázku může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Vonítko do auta na zakázku je také velmi lehké. Vontíko do auta na zakázku využijete také doma či v kanceláři.

Referenca: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Referenca: GS-CHOC-019

Reklamní čoko bonbóny v rámečku

Jedna z variant jak může Vaše reklamní čokoláda vypadat, jsou tyto čoko bonbóny v rámečku. Reklamní čoko bonbóny v rámečku jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní čoko bonbóny v papírové krabičce v podobě rámečku může být také potištěn logem nebo jinou grafikou.

Referenca: GS-HRC-004

Hygienické podhlavníky s výšivkou na zakázku

Hygienické podhlavníky lze na zakázku dodat také s výšivkou. Tyto podhlavníky jsou dodávány z tkané polyesterové textilie, která je opatřena výšivkou. Hygienické podhlavníky si najdou široké uplatnění v dopravních prostředcích, na konferencích nebo v kinosálech.  

Referenca: Badge001

Promo odznak

Tento promo odznak je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Náš promo odznak můžete použít při propagaci výrobků a služeb všeho druhu.

Referenca: PAAF-120308

Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

Referenca: GS-FK011

Plovoucí přívěsky s logem na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí přívěsky s logem Vaší firmy či sloganem. Plovoucí přívěsky na zakázku nejen s logem firmy ale také v libovolné barvě, velikosti a tvaru. Plovoucí přívěsky na zakázku s logem jsou originální reklamní předmět.

Referenca: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referenca: GS-SL001

Reklamní tkaničky s potiskem

Reklamní tkaničky do bot s potiskem jsou perfektním příkladem moderní reklamy. Reklamní tkaničky do bot s vlastním potiskem například logem, značkou nebo názvem produktu. Reklamní tkaničky s potiskem dle Vašeho zadání.

Referenca: GS-SILP-001

Propagační tvarované silikonové náramky a gumičky

Tyto barevné propagační tvarované silikonové náramky a gumičky mohou být na zakázku v různých barvách, tvarech a velikostech. Propagační tvarované silikonové náramky a gumičky jsou vyrobeny ze 100 % silikonu a jsou tedy naprosto hypoalergenní a tedy vhodné pro děti. Tvarované silikonové náramky a gumičky se pokaždé vrátí do původního tvaru, když je budete...

Referenca: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Referenca: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.

Referenca: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.

Referenca: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Referenca: GS-COFF-003

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.