Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

GS-IP 005
Bewertung 

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Min. objednávka: 500 ks

Materiál: PVC sáček s netoxickou tekutinou 

Rozměry: na zakázku

Potisk: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-IP 005
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: moup001

Podložka pod myš

Podložka pod myš s 3D obrázkem. Barevná podložka pod myš je perfektní firemní dárek. Podložku pod myš vyrobíme na zakázku podle vašich představ.

Artikel-Nr.: GS-MAGST-007

Skleněné promo magnetky na lednici

Skleněné promo magnetky na lednici jsou vyrobny z čistého křišťálu jsou velice oblíbené pro svůj přitažlivý vzhled. Skleněné promo magnetky na lednici jsou k dispozici v každých tvarech, velikostech a mohou být potištěny dle Vaší předlohy.

Artikel-Nr.: PAAF-120302

Osvěžovač do auta potisk

Osvěžovač do auta může mít potisk logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta potisk je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta potisk lze využít v kanceláři nebo doma.

Artikel-Nr.: odz03pse

Odznáčky na zakázku

Vyzkoušejte odznáčky na zakázku pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky na zakázku jsou vyrobené ze stříbra a jsou částečně pozlacené. Na zakázku dodáme odznáčky na zakázku podle vašich představ za výhodné ceny.

Artikel-Nr.: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.

Artikel-Nr.: GS-SILP-010

firemní gumové hodinky s LED na zakázku

Firemní gumové hodinky s LED na zakázku s moderním sportovním páskem, který je vyroben ze 100% silikonu. Firemní gumové hodinky na zakázku mají velký LED displej, který zobrazuje čas pomocí červených LED. Tyto gumové hodinky s LED jsou dlouhotrvajícím hitem mezi gumovými hodinkami, a proto jsou zajistné vhodné k efektní propagaci firmy. Opatřete tyto...

Artikel-Nr.: PIMB-002

Promo čistící hadřík - mikrovlákno

Promo čistící hadřík z mikrovlákna je z 20% z polyesteru a z 20% z polyamidu. Je velmi jemný a má skvělé čistící schopnosti. Promo čistící hadřík - mikrovlákno lze použít jak na leštění skleniček, tak na čištění fotoaparátu, displeje telefonu či počítače, hodinek, televizní obrazovky,  a dokonce vašich CD a DVD.

Artikel-Nr.: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Artikel-Nr.: hour_glass_014

Promo dřevěné přesýpací hodiny

Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou velmi kvalitní a upoutají pozornost svým designem. Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou ideálním propagačním předmětem na výstavách nebo jiných promo akcích.

Artikel-Nr.: Button-badge-004

Odznak na zavěšení

Náš odznak je vyroben z cínového materiálu a je vybaven šňůrou na zavěšení. S tímto odznakem na zavěšení se stoprocentně zviditelníte.

Artikel-Nr.: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem. 

Artikel-Nr.: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Artikel-Nr.: GS-HP 004

Reklamní nahřívací polštářky klíčenka

Nahřívací reklamní polštářky mohou být například ve tvaru srdce, které má kroužek pro připnutí na klíče a slouží tak jako reklamní klíčenka. Nahřívací polštářky klíčenka jako originální reklamní předmět., který budou mít Vaši zakázníci stále při sobě.