termo nadoba

termo nadoba

cup016
Ocjena 

Termo nádoba je z vysoce kvalitního a pevného plastu. Tuto termo nádobu- hrnek vám nabízíme v různých barevných variantách.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Termo nádoba je z vysoce kvalitního a pevného plastu. Tuto termo nádobu- hrnek vám nabízíme v různých barevných variantách. Neváhejte a nechte si tuto termo nádobu-hrnek potisknout vaším firemním logem či sloganem pro reklamní účely.

Detalji proizvoda
cup016
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

termo nadoba

termo nadoba

Termo nádoba je z vysoce kvalitního a pevného plastu. Tuto termo nádobu- hrnek vám nabízíme v různých barevných variantách.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: cup040

Nerezový termo hrnek

Nerezový termo hrnek dvojí stěnu z nerezové oceli pro umístění Vašeho potisku. Pohodlné ucho je velkou předností tohoto nerezového termo hrnku. Nerezový termo hrnek je možné za příplatek vyrobit s vakuovou izolací. Barvy tohoto nerezového termo hrnku nabízíme v širokém výběru.

Referenca: cup037

Temošálek s potiskem

Termošálek s potiskem vytvořený z nerez oceli, s velmi populárním stylem. Tento termošálek s potiskem je jednoduchý a praktický. Udělejte si dlouhodobou reklamu s termošálkem s potiskem vašeho loga. Termošálek s potiskem můžete objednat i s vakuovou izolací za příplatek. Velikost termošálku s potiskem lze udělat podle vašich představ. Pro určení...

Referenca: VAC081304

Promo termohrnek

Promo termohrnek má vyndavací víko a plastovou vložku. Promo termohrnek skvěle uchovává nápoje teplé nebo studené. Na promo termohrnku můžete umístit svou reklamu nebo své logo a propagovat se na veřejnosti praktickým dárkem. Přizpůsobení velikosti a barvy promo termohrnku není možné.

Referenca: cup027

Sportovní termohrnek

Sportovní termohrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Sportovní termohrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Pro propagaci je sportovní termohrnek ideální díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost sportovního termohrnku je podle Vašeho výběru.

Referenca: cup010

Elektrický termohrnek

Elektrický termohrnek má vnější obal z nerezové oceli a plastovou vnitřní nádobu. Elektrický termohrnek je velmi praktický díky možnosti vyhřívání. Elektrický termohrnek s Vaším logem je elegantní propagační dárek.

Referenca: cup017

termohrnky

Máme pro vás termohrnky na výběr z mnoha barev. Termohrnek má klasický a velmi jednoduchý vzhled. Jeho víčko i rukojeť jsou z praktického plastového materiálu. Vnitřní strana termohrnku je z kvalitního nerez materiálu.

Referenca: VAC081311

Propagační termohrnek

Díky odnímatelnému víku a plastové vložce je propagační termohrnek ideální pro cestování. Na propagačním termohrnku je hodně místa pro vaši reklamu. Praktický dárek pro běžný život je nejlepší forma propagace - vyzkoušejte náš propagační termohrnek a nebudete litovat. Přizpůsobení velikosti a barvy propagačního termhrnku není možné.

Referenca: cup038

Reklamní šálek

Reklamní šálek je z nerezové oceli s nadčasovým designem. Reklamní šálek se dobře drží a má plastové víčko. Reklamní šálek je ideální pro umístění firemního loga nebo jiné reklamy. Reklamní šálek nabízíme s příplatkem i s vakuovou izolací. Velikost reklamního šálku je dle Vašich potřeb.

Referenca: VAC081303

Termo hrnek Logo

Termo hrnek Logo je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Logo má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Logo je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost termo hrnku Logo podle Vašeho výběru.

Referenca: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Referenca: cup035

Sportovní reklamní hrnek

Zářivě červený sportovní reklamní hrnek z nerezové oceli představuje vysoce kvalitní cestovní variantu milovníků kávy a čaje. Reklamní dárek pro každého. Barvy pro tento sportovní reklamní hrnek jsou k dispozici v rámci vašeho výběru. Vyzkoušejte sportovní reklamní hrnek pro svou propagaci!

Referenca: VAC081308

Reklamní termohrnek

Reklamní termohrnek z ušlechtilé oceli s vnější plastovou obálkou uchovává nápoje dlouho teplé nebo studené. Reklamní termohrnek je skvělý nástroj pro firmení kampaň. Na reklamním termohrnku je hodně prostoru pro vaši reklamu. Dejte veřejnosti o sobě vědět praktickým dárkem pro každodenní život. Přizpůsobení velikosti a barvy reklamního termohrnku...

Referenca: cup018

Elektrický termošálek

Elektrický termošálek z nerezové oceli má velmi populární design. Elektrický termošálek je jednoduchý a praktický. Elegantní plastový lem, který má tento elektrický termošálek, je atraktivní pro propagaci Vaší firmy. Barvy a velikost elektrického termošálku si můžete zvolit.

Referenca: cup001

Vakuový termošálek

Neobyčejné krásná modrá tohoto cestovního vakuového termošálku z nerezu je skvělá propagace. Umístěte svoje logo nebo reklamu na tento vakuový termošálek. Barvy a velikosti jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Referenca: cup041

Vakuový hrnek Promo

Vakuový hrnek Promo má velmi jednoduchý a praktický design. Skvělé černé ucho a víčko - díky nim je vakuový hrnek Promo ideálním propagačním dárkem. Nabízíme opravdu velký výběr barev tohoto vakuového hrnku Promo.

Referenca: VAC081306

Nerezový hrnek s potikem

Díky odnímatelnému víku a plastové vložce je nerezový reklamní hrnek skvělý nástroj pro přenášení studených nebo horkých nápojů. Druh nerezové oceli použité na nerezový hrnek s potiskem dává velký prostor pro potisk firemním logem nebo značkou. Efektivně zlepšuje image firmy na veřejnosti. Nerezový reklamní hrnek je skvělé reklamní médium a zároveň...