termo nadoba

termo nadoba

cup016
Rating 

Termo nádoba je z vysoce kvalitního a pevného plastu. Tuto termo nádobu- hrnek vám nabízíme v různých barevných variantách.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Termo nádoba je z vysoce kvalitního a pevného plastu. Tuto termo nádobu- hrnek vám nabízíme v různých barevných variantách. Neváhejte a nechte si tuto termo nádobu-hrnek potisknout vaším firemním logem či sloganem pro reklamní účely.

Tehnične lastnosti
cup016
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

termo nadoba

termo nadoba

Termo nádoba je z vysoce kvalitního a pevného plastu. Tuto termo nádobu- hrnek vám nabízíme v různých barevných variantách.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: cup017

Cestovní termošálek

Cestovní termošálek má plastovou vnitřní i vnější stěnu. Plastový cestovní termošálek nabízíme v jednoduchém designu za příznivou cenu. Vaše logo můžete barevně sladit s některou ze zářivých barev cestovního termošálku. Barvy a velikosti cestovního termošálku jsou podle vaší volby.

Referenca: VAC081311

Propagační termohrnek

Díky odnímatelnému víku a plastové vložce je propagační termohrnek ideální pro cestování. Na propagačním termohrnku je hodně místa pro vaši reklamu. Praktický dárek pro běžný život je nejlepší forma propagace - vyzkoušejte náš propagační termohrnek a nebudete litovat. Přizpůsobení velikosti a barvy propagačního termhrnku není možné.

Referenca: cup005

Termošálek s logem

Vsoce kvalitní termošálek s logem z nerezové oceli. Termošálek s logem má černé plastové víko a průhledné ouško. Nápaditý design termošálku s logem zajistí skvělou propagaci. Barvy a velikosti termošálku s logem jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Referenca: cup015

Vakuový hrnek s potiskem

Vakuový hrnek s potiskem je vyrobený z kvalitního vnějšího a vnitřního plastu. Vakuový hrnek s potiskem nabízíme v jednoduchém designu a za nízkou cenu. Vaše logo může dobře viniknout na některé z výrazných barem tohoto vakuového hrnku s potiskem. Vakuový hrnek s potiskem: barva a velikost podle Vaší volby.

Referenca: VAC081309

Termohrnek s potiskem

Termohrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Teplé i studené nápoje si v termohrnku s potiskem zachovají ideální teplotu velmi dlouho. Termohrnek s potiskem má hodně místa pro firemní logo, značku či jiné sdělení. Termohrnek s potiskem skvělě přenáší vaše sdělelní veřejnosti. Nejlepší propagace je praktický dárek jako náš termohrnek s...

Referenca: VAC081313

Promo hrneček

Promo hrneček nabízíme v zářivě modré barvě. Promo hrneček je z kvalitní jednostěnné oceli. Promo hrneček má veliké ouško s gumovým povrchem pro pohodlné držení. Promo hrneček nabízíme ve velkém množství barev přesně pro potřeby Vaší propagace!

Referenca: cup039

Hrnek s potiskem firmy

Hrnek s potiskem firmy je má dvojitou stěnu a je barvy nerezové oceli. Pohodlná černá rukojeť má speciální tvar pro přidržení palcem. Za příplatek je možné objednat vakuovou izolaci tohoto hrnku s potiskem. Barvy hrnku s potiskem nabízíme v široké škále možností. Vyberte si hrnek s potiskem jako značkový dárek pro své zákazníky a podpořte tak svou kampaň.

Referenca: cup034

Termo hrnek Auto

Termo hrnek Auto je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Auto má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Auto má tvar, který pasuje do většiny držáků nápojů v automobilech. Praktický propagační dárek Vaší firmy může být tento Termo hrnek Auto Barva a velikost termo hrnku auto je podle Vašeho výběru.

Referenca: cup003

Termohrnecek

Tento termohrneček je klasického jednoduchého vzhledu s velkým prostorem pro vaše logo či potisk vámi zvolený. Termohrneček je z kvalitního nerezu a navíc má praktické plastové víčko, díky kterému se vám nápoj nevylije.

Referenca: cup019

Termo hrnek

Termo hrnek vyrobený z kvalitní nerezové oceli s dvojitou stěnou. Tento termo hrnek nabízíme v různých barvách a velikostech. Barmu a velikost termo hrnku můžete skvěle přizpůsobit vašemu firemnímu logu nebo reklamě.

Referenca: cup015

termohrnek

Tento termohrnek je vyroben z kvalitní nerez oceli. Je vhodný pro potisk logem či symbolem vaší společnosti a získat tak skvělý propagační termohrnek.

Referenca: cup022

Termo hrnek s potiskem

Termo hrnek s potiskem má praktický design. Termo hrnek s potiskem je vyroben z nerezové oceli. Díky univerzálnímu designu bude Vaše propagace na termo hrnku s potiskem vypad velmi nadčasově. Vnitřek termo hrnku s potiskem může být nevakuový nebo vakuový pro větší tepelnou izolaci. Velikost termo hrnku s potiskem je podle Vašeho výběru.

Referenca: VAC081307

Termošálek na cesty

Termošálek na cesty je svkělý nástroj pro propagaci vaší firmy - logo, značku nebo jiné sdělení. Termošálek na cesty efektivně rozšíří Vaše sdělení na veřejnosti. Zaroveň je termošálek na cesty praktický dárek. Barvy a velikosti termošálku na cesty Vám můžeme uzpůsobit podle potřeb.  

Referenca: cup040

Nerezový termo hrnek

Nerezový termo hrnek dvojí stěnu z nerezové oceli pro umístění Vašeho potisku. Pohodlné ucho je velkou předností tohoto nerezového termo hrnku. Nerezový termo hrnek je možné za příplatek vyrobit s vakuovou izolací. Barvy tohoto nerezového termo hrnku nabízíme v širokém výběru.

Referenca: cup028

Promo termo hrnek

Promo termo hrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Promo termo hrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Promo termo hrnek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost promo termo hrnku je podle Vašeho výběru.

Referenca: cup030

Termo hrnek s logem

Termo hrnek s logem zářivě červené barvy s nerezovým vnějším obalem a plastovou vnitřní nádobou. Termo hrnek s logem je ideální propagační dárek na cesty nebo outdoorové aktivity. Termo hrnek s logem můžete obejdnat s vakuuem nebo bez vakua. Barvy a velikosti termo hrnku s logem jsou podle Vašeho výběru.