Psací pero s potiskem

Psací pero s potiskem

pen014
Értékelés 

Psací pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero s potiskem se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Psací pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Psací pero s potiskem se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy. Psací pero s potiskem využijete jako firemní dárek.

Termék részletei
pen014
2000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Psací pero s potiskem

Psací pero s potiskem

Psací pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero s potiskem se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: pen005

Kuličkové pero

Kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách.

Cikkszám: pen008

Tužka

Tato tužka v jednobarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto tužky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto reklamních tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen024-1

Propisovací tužky

Tyto propisovací tužky jsou cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovací tužky jsou vyrobeny z kvalitního kovu a vynikají svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto propisovacích tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen010

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: plastpen01pse

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Cikkszám: pen015

Reklamní pera

Reklamní pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Reklamní pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Reklamní pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen022

Kuličkové pero na zakázku

Kuličkové pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero na zakázku je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vašímfiremním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen018

Propagační plastové pero

Propagační plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Propagační plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen021-1

Propiska

Tato kovová propiska ve stříbrné barvě je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku můžete nosit vždy při sobě. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen028

Kuličkové pero s logem

Kuličkové pero s logem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s logem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen002

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero ve dvoubarevném provedení s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per?

Cikkszám: pen025-1

Pera

Pera jsou vyrobena z kvalitní slitiny, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tato pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.