Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

GS-CHOC-020
Értékelés 

Promo čokoládové pralinky v krabičce ve tvaru rámečku, který opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Promo čokoládové pralinky v krabičce ve tvaru rámečku, který opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem jako sladký dáreček pro Vaše zákazníky.

Min. objednávka: 500ks
Počet kostiček: 4
Hmotnost: 5g nebo 12g/kostička
Krabička: 105x105x18mm
Obal: krabička na zakázku, kostička stříbrná, zlatá fólie, potisk
Příchutě: pralinky – ořech, mandle, káva, kakao, čokoláda mléčná, hořká
Potisk krabičky: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-CHOC-020
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

Promo čokoládové pralinky v krabičce ve tvaru rámečku, který opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Cikkszám: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Cikkszám: GS-FK006

Propagační EVA klíčenky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme propagační EVA klíčenky na zakázku v jakékoliv barvě a velikost, jakémkoliv tvaru a opatříme potiskem loga či sloganem Vaší firmy. Propagační EVA klíčenky na zakázku jsou perfektní a originální reklamní předmět.

Cikkszám: hourglass_011

Plastové přesýpací hodiny

Naše promo plastové přesýpací hodiny jsou vyrobeny z trvanlivého plastu. Plastové přesýpací hodiny jsou k dostání  buď bez nápisu nebo na ně můžeme umístit logo či jiný obrázek dle vašeho přání.

Cikkszám: GS-COO-002

Propagační ovesné sušenky

Propagační ovesné sušenky jsou baleny jednostlivě v transparentním, metalickém nebo bílém obalu, který může být potištěn dle Vašeho zadání. Propagační ovesné sušenky pro Vaše firemní konference, jednání nebo jako sladký doplněk ke kávě, čaji ve Vaší restauraci, kavárně.

Cikkszám: cdc001

Čistič na CD

Tento neabrazivní čistič disků CD/DVD z mikrovlákna nepouštějící chloupky bezpečně čistí disky CD, DVD a CD-ROM. Tento čistič na CD dokáže bez poškrábání odstranit prach, špínu a další nečistoty. Máte zájem o objednání těchto čističů na CD?

Cikkszám: pad-090809

Propagační gelová podložka

Propagační gelovou podložku jednoduše musíte mít ve svém autě. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu na palubní desku auta. Používáním naší propagační gelové podložky zabráníte tomu, aby vám tyto předměty při jízdě jezdily ze strany na stranu, popřípadě padaly na podlahu.

Cikkszám: GS-RDU-002

Promo kachničky s potiskem profese chirurg

Úžasné promo gumové kachničky s potiskem dle Vašeho zadání. Tyto Gumové kachničky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s potiskem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším potiskem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Cikkszám: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Cikkszám: GS-IDW007

Firemní identifikační pásky na zápěstí

Firemní identifikační pásky na zápěstí jsou vyrobeny ze speciálního a odolného materiálu, který se nazývá tyvek. Identifikační pásky na zápěstí využijete pro firemní, sportovní či kulturní akce. Identifikační pásky se snadno upevní na zápěstí všech firemních hostů. 

Cikkszám: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Cikkszám: PAAF-120304

Auto parfém na zakázku

Auto parfém na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru,  barvě a vůni. Auto parfém může být na zakázku potištěn logem či sloganem firmy. Auto parfém na zakázku je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně.