Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

GS-CHOC-020
Rating 

Promo čokoládové pralinky v krabičce ve tvaru rámečku, který opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Promo čokoládové pralinky v krabičce ve tvaru rámečku, který opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem jako sladký dáreček pro Vaše zákazníky.

Min. objednávka: 500ks
Počet kostiček: 4
Hmotnost: 5g nebo 12g/kostička
Krabička: 105x105x18mm
Obal: krabička na zakázku, kostička stříbrná, zlatá fólie, potisk
Příchutě: pralinky – ořech, mandle, káva, kakao, čokoláda mléčná, hořká
Potisk krabičky: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-CHOC-020
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

Promo čokoládové pralinky v krabičce ve tvaru rámečku, který opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-CHW-014

Propagační žvýkačky v blistru výrobce

Žvýkačky v blistru mohou být dalším reklamním produktem na Vaší propagační akci. Navíc jsou žývkačky v blistru přímo od výrobce za skvělé ceny. Žvýkačky v blistru od výrobce jako propagační předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery.

Referenca: but09

Buton 2

Buton umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude buton originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Referenca: GS-DM001

Promo rohože

Tento typ promo rohože je na zakázku vyroben z vinylu je skvělý pro použití v reklamě. Na promo rohože se dá na zakázku natisknout Vaše logo či slogan. Tyto promo rohože mají jasné barvy a kvalitní potisk a budou Vám skvěle sloužit jako reklama i jako prostředek pro čistění obuvi. Využijte tyto rohože pro reklamu!

Referenca: GS-LLP-004

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

Referenca: LASP-120406

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Referenca: GS-SLC003

Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku

Propagujte se originálně pomocí reklamní ozdoby na tkaničky, kterou pro Vás na zakázku vyrobíme ze silikonu, PVC, kovu a různým potiskem, ve 3D nebo 2D designu. Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku k propagaci značky jsou jistě efektivním prostředkem.

Referenca: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.

Referenca: GS-SILP-010

firemní gumové hodinky s LED na zakázku

Firemní gumové hodinky s LED na zakázku s moderním sportovním páskem, který je vyroben ze 100% silikonu. Firemní gumové hodinky na zakázku mají velký LED displej, který zobrazuje čas pomocí červených LED. Tyto gumové hodinky s LED jsou dlouhotrvajícím hitem mezi gumovými hodinkami, a proto jsou zajistné vhodné k efektní propagaci firmy. Opatřete tyto...

Referenca: PAPW--120304

Papírový větrník na zakázku

Papírový větrník necháme vyrobit na zakázku dle Vašeho návrhu. Papírový větrník na zakázku je ideálním dárkem na výstavách a veletrzích. Papírový větrník si můžete na zakázku nechat potisknout logem či sloganem firmy.

Referenca: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. 

Referenca: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.

Referenca: GS-STICKER-010

Nálepka na zakázku

Tato nálepka na zakázku není jako obyčené nálepky, které během jenoho roku popraskají nebo se oloupou. Nálepka na zakázku je vyrobena z vysoce kvalitního vinylu, odolného proti vodě jehož průměrná životnost se pohybuje okolo 6 let.