Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka v obalu s logem

GS-LLP-005
Értékelés 

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu. Firemní lízátka v obalu s logem na zakázku můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt.

Min. objednávka: 5000ks/druh
Rozměry: Ø25mm, obal: 120x35mm
Tvar: kulička
Příchutě: ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko)
Potisk obalu: na zakázku





CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-LLP-005
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.

Cikkszám: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Cikkszám: pad-090809

Propagační gelová podložka

Propagační gelovou podložku jednoduše musíte mít ve svém autě. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu na palubní desku auta. Používáním naší propagační gelové podložky zabráníte tomu, aby vám tyto předměty při jízdě jezdily ze strany na stranu, popřípadě padaly na podlahu.

Cikkszám: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Cikkszám: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Cikkszám: GS-AB002

Antistresové míčky Smiley

Antistresové kulaté míčky Smiley v různých barvách. Antistresové míčky Smiley jako dárek pro zákazníky. Věnujte svým zákazníkům či obchodním partnerům antistresové míčky Smiley, které máme k dispozici v základních barvách: žlutá, oranžová, růžová, červená, zelená, modrá. 

Cikkszám: PAPW--120303

Reklamní větrník s potiskem

Reklamní papírový větrník s potiskem si můžete nechat potisknout vlastním logem či firemním sloganem. Reklamní papírový větrník vyrobíme s jakékoliv barvě a potisk si můžete zvolit také vlastní. Reklamní papírový větrník vhodný pro výstavy a veletrhy.

Cikkszám: GS-CHOC-014

Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem

Čokoládový text v dřevěné krabičce opatříme s potiskem například logem, značkou, názvem produktu nebo jiným sdělením. Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem je skvěle vypadající, kvalitní dárek pro Vaše zákazníky a obchodní partnery, kterým vyjádříte jak si vážíte spolupráce.

Cikkszám: LAHT-120414

Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní.

Cikkszám: GS-HRC-002

Textilní podhlavníky s brandingem

Textilní podhlavníky pro Vás vyrobíme s Vaším firemním brandingem. Tyto podhlavníky jsou vyrobeny ze spandexové textilie nebo modacrylu. Podhlavníky jsou velice oblíbený reklamní kanál, jelikož se využívají v dopravních prostředcích, kde je vysoká fluktuace osob a Vy tak oslovíte mnoho potencionálních zákazníků.