Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka v obalu s logem

GS-LLP-005
Rating 

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu. Firemní lízátka v obalu s logem na zakázku můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt.

Min. objednávka: 5000ks/druh
Rozměry: Ø25mm, obal: 120x35mm
Tvar: kulička
Příchutě: ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko)
Potisk obalu: na zakázku





CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-LLP-005
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: LAHT-120413

Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený.

Referenca: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Referenca: car-air-freshener-004

Osvěžovač vzduchu s potiskem

Osvěžovače vzduchu s potiskem jsou vyrobeny z vysoce kvalitního ekologického papíru. Náš osvěžovač vzduchu s potiskem je reklamní předmět, který je dobře a dlouho viditelný.

Referenca: GS-DM002

Firemní rohože na zakázku z PVC

Firemní rohože na zakázku z PVC je možné vyrobit přesně ve tvaru, barvě a velikosti, které Vám vyhovují. Tyto firemní rohože na zakázku z PVC velice dobře čistí obuv a zároveň dobře vypadají. Tyto firemní rohože na zakázku přivítají návštěvu za Vás.

Referenca: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Referenca: GS-LLP-006

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Referenca: GS-IP 005

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. 

Referenca: GS-MC-005

Reklamní skládací kostky trojúhelník

Tyto reklamní skládací kostky lze rozložit na dvě částí a vzniknout tak dva trojúhelníky. Skládací kostky trojúhelník lze opatřit grafikou dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní a originální reklamní předmět k propagaci značky nebo produktu. Na reklamní skládací kostky troj)helník můžete natisknout informace o společnosti, nabízené služby a produkty,...

Referenca: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Referenca: odz02pse

Odznaky

Vyzkoušejte odznaky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznaky jsou vyrobené z niklu a jsou pozlacené. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ za výhodné ceny.

Referenca: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. 

Referenca: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Referenca: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.