Kulickove pero
  • Kulickove pero
  • Kulickove pero

Kuličkové pero

pen002
Ocena 

Toto kuličkové pero ve dvoubarevném provedení s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per?

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Toto kuličkové pero ve dvoubarevném provedení s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Szczegóły produktu
pen002
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Kuličkové pero

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero ve dvoubarevném provedení s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per?

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: pen008

Tužka

Tato tužka v jednobarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto tužky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto reklamních tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen001

Pultové pero

Pultové pero dodáváme v červené, žluté, tmavě modré, světle modré, vínové, černé, šedé a oranžové barvě. Pultové pero je perfektním propagačním předmětem. Na zakázku vám napultové pero vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Indeks: pen14

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen004

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen018

Propagační plastové pero

Propagační plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Propagační plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Indeks: pen007

Kuličková pera

Kuličková pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Kuličková pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Kuličková pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem neboreklamním sloganem.

Indeks: pen025

Propagační pera

Propagační pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Propagační pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Propagační pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Indeks: pen002

Pero na zakázku

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

Indeks: pen003

Promo psací pero

Promo psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo psací pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

Indeks: pen012

Propiska

Tato plastová propiska ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen024-1

Propisovací tužky

Tyto propisovací tužky jsou cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovací tužky jsou vyrobeny z kvalitního kovu a vynikají svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto propisovacích tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Indeks: pen009

Tužka

Tato tužka vyrobená z kvalitního plastu ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto tužku nabízíme v různých barvách a provedeních. Máte zájem o objednání těchto tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.