Reklamní EVA přívěsky od výrobce
  • Reklamní EVA přívěsky od výrobce

Reklamní EVA přívěsky od výrobce

GS-FK014
Ocena 

Jsme výrobce pro reklamní EVA přívěsky. Přívěsky z plovoucího materiálu EVA jsou populární reklamní předmět, který je velice variabilní a může Vám ho vyrobíme v barvách, velikostech a tvarech na zakázku.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Jsme výrobce pro reklamní EVA přívěsky. Přívěsky z plovoucího materiálu EVA jsou populární reklamní předmět, který je velice variabilní a může Vám ho vyrobíme v barvách, velikostech a tvarech na zakázku.  Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: EVA

Rozměry: šířka 9mm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

 

Szczegóły produktu
GS-FK014
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní EVA přívěsky od výrobce

Reklamní EVA přívěsky od výrobce

Jsme výrobce pro reklamní EVA přívěsky. Přívěsky z plovoucího materiálu EVA jsou populární reklamní předmět, který je velice variabilní a může Vám ho vyrobíme v barvách, velikostech a tvarech na zakázku.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: pad-090805

Reklamní protiskluzová podložka

Naše reklamní protiskluzová podložka je vyrobena z kvalitní gumy. Není magnetická a je odolná proti změnám teplot. Na zakázku vám vyrobíme protiskluzovou podložku s logem v jakémkoli tvaru, velikosti či barevném provedení.

Indeks: LAHT-120416

Reklamní šňůrka výrobce

Reklamní šňůrka přímo od výrobce a s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer,  což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka od výrobce je velmi levný reklamní předmět.

Indeks: GS-LLP-008

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

Indeks: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.

Indeks: GS_AB003

Antistresové míčky bez potisku

Barevné kulaté antistresové míčky bez potisku v základních barvách. Antistresové míčky bez potisku jako dárek pro své klienty. Antistresové míčky jsou stále populárním reklamním předmětem a navím jsou cenově nenáročné. Antistresové míčky v základních barvách bez potisku: bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, fialová, světle modrá, modrá, světle zelená,...

Indeks: GS-HP 003

Propagační hřejivé polštářky výrobce

Propagační hřejivé polštářky od výrobce za skvělé ceny.  Propagační hřejivé polštářky výrobce zhotoví v různých tvarech a velikostech a s potiskem. Propagační hřejivé polštářky výrobce dodává v kvalitního a pevného PVC, které je naprosto netoxické. Propagační hřejivé polštářky vyhovují předpisu CE.    

Indeks: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Indeks: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Indeks: GS-HP 001

Reklamní ohřívače rukou s potiskem

Reklamní ohřívače rukou opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte jedinečný reklamní dárek pro své zákazníky v zimním období. Reklamní ohřívače rukou s potiskem například logem, sloganem nebo kontaktními informacemi. Reklamní ohřívače rukou s potiskem do chladného počasí. 

Indeks: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.