Reklamní EVA přívěsky od výrobce

Reklamní EVA přívěsky od výrobce

GS-FK014
Rating 

Jsme výrobce pro reklamní EVA přívěsky. Přívěsky z plovoucího materiálu EVA jsou populární reklamní předmět, který je velice variabilní a může Vám ho vyrobíme v barvách, velikostech a tvarech na zakázku.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Jsme výrobce pro reklamní EVA přívěsky. Přívěsky z plovoucího materiálu EVA jsou populární reklamní předmět, který je velice variabilní a může Vám ho vyrobíme v barvách, velikostech a tvarech na zakázku.  Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: EVA

Rozměry: šířka 9mm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

 

Product Details
GS-FK014
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní EVA přívěsky od výrobce

Reklamní EVA přívěsky od výrobce

Jsme výrobce pro reklamní EVA přívěsky. Přívěsky z plovoucího materiálu EVA jsou populární reklamní předmět, který je velice variabilní a může Vám ho vyrobíme v barvách, velikostech a tvarech na zakázku.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Reference: GS-LLP-001

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

Reference: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Reference: GS-RDU-002

Promo kachničky s potiskem profese chirurg

Úžasné promo gumové kachničky s potiskem dle Vašeho zadání. Tyto Gumové kachničky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s potiskem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším potiskem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Reference: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Reference: car-air-freshener-001

Vůně do auta

Vůně do auta je vyrobena z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Jestli hledáte perfektní a cenově velmi výhodní reklamní předmět, pak je to právě naše vůně do auta.

Reference: GS-MAGST-002

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici se vyrábí pomocí digitální technologie, která integruje dva obrázky, které se pokryjí lenticulární deskou. Jsou vyrobeny z papíru, plastové lenticulární desky a magnetu. Tyto 3D lenticulární reklamní magnetky na lednici děti milují a jsou originální reklamní předmět. 

Reference: odzna07pse

Odznáček

Vyzkoušejte odznáček pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáček je z kvalitního kovu. Na odznáček je možné vyrazit logo nebo text. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za výhodné ceny.

Reference: PAAF-120307

Reklamní vůně do auta

Reklamní vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vůně do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vůně do auta je také velmi lehká. Reklamní vůně do auta využijete také doma či v kanceláři.

Reference: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Reference: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.

Reference: GS-IP 004

Reklamní chladivé oční polštářky

Reklamní chladivé oční polštářky, na které si můžete nechat vytisknout logo Vaší firmy, hotelu, penzionu či wellness centra. Chladivé oční polštářky budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Reklamní chladivé oční polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Reference: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.