Tic tac v plechové krabičce na zakázku
  • Tic tac v plechové krabičce na zakázku

Tic tac v plechové krabičce na zakázku

GS-CHW-009
Ocena 

Tic tac ovocné či mentolové, pastilky, bonbóny želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky v plechové krabičce, která může být na zakázku ve stříbrné nebo bílé barvě a potištěna dle Vašeho zadání. Tic tac v plechové krabičce na zakázku za skvělé ceny.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Tic tac ovocné či mentolové, pastilky, bonbóny želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky v plechové krabičce, která může být na zakázku ve stříbrné nebo bílé barvě a potištěna dle Vašeho zadání. Tic tac v plechové krabičce na zakázku jako ovocné či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky. Tic tac v plechové krabičce na zakázku za skvělé ceny.

Min. objednávka: 200ks
Velikost: malá
Hmotnost obsah: 15-20g
Rozměry: 64x50x18mm
Obal: plechová krabička bílá, černá, stříbrná s potiskem
Příchutě: mentolové oválné pastilky, dražé tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky

Potisk krabičky: digitální tisk na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

 

Szczegóły produktu
GS-CHW-009
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Tic tac v plechové krabičce na zakázku

Tic tac v plechové krabičce na zakázku

Tic tac ovocné či mentolové, pastilky, bonbóny želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky v plechové krabičce, která může být na zakázku ve stříbrné nebo bílé barvě a potištěna dle Vašeho zadání. Tic tac v plechové krabičce na zakázku za skvělé ceny.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Indeks: GS-LLP-008

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

Indeks: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Indeks: GS-CHW-001

Dražé v propagační papírové krabičce

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

Indeks: GS-CHW-005

Dražé ve flow pack s logem

Dražé či žvýkačky bez cukru ve flow pack s logem podle Vašeho zadání. Dražé dodávaná ve flow pack s Vaším logem nebo jiným potiskem budou perfektním osvěžením na veletrzích či výstavách. Dražé mohou být ve flow pack baleny po 1-2 kusech a jejich obal opatříme Vaším firemním logem nebo například kontaktními informacemi. 

Indeks: sandglass_003

Nerezové přesýpací hodiny

Nerezové přesýpací hodiny mají jednoduchý a stylový design. Jsou vhodné pro výzdobu vaší kanceláře nebo bytu. Nerezové přesýpací hodiny jsou oblíbeným reklamním předmětem při různých veletrzích, výstavách nebo sportovních akcích.

Indeks: CCHT-120105

Reklamní hadřík mikrovlákno

Reklamní hadřík z materiálu mikrovlákno, který necháme potisknout na zakázku. Reklamní hadřík mikrovlákno nechte potiskout Vaším firemním logem či sloganem. Reklamní hadřík mikrovlákno je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Indeks: GS-SLCB-013

Propagační silikonové náramky

Propagační silikonové náramky jsou vyráběny stejným způsobem jako Livestrong náramek. Materiály použité při jeho výrobě jsou gel a silikon. Logo nebo reklamní slogan se do prapagačních silikonových náramků vyráží.

Indeks: GS-OT002

Reklamní dřevěné teploměry

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

Indeks: GS-LLP-006

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Indeks: GS-PC001

Plastové vizitky na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem.

Indeks: GS-ICSC-007

Reklamní škrabky na led potištěné

Reklamní škrabky na led potištěné logem, sloganem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vyrobeny v různých barvách z transparetního nebo netransparetního plastu a potištěné například kontaktními údaji Vaší firmy.