Tic tac v plechové krabičce na zakázku

Tic tac v plechové krabičce na zakázku

GS-CHW-009
Rating 

Tic tac ovocné či mentolové, pastilky, bonbóny želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky v plechové krabičce, která může být na zakázku ve stříbrné nebo bílé barvě a potištěna dle Vašeho zadání. Tic tac v plechové krabičce na zakázku za skvělé ceny.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tic tac ovocné či mentolové, pastilky, bonbóny želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky v plechové krabičce, která může být na zakázku ve stříbrné nebo bílé barvě a potištěna dle Vašeho zadání. Tic tac v plechové krabičce na zakázku jako ovocné či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky. Tic tac v plechové krabičce na zakázku za skvělé ceny.

Min. objednávka: 200ks
Velikost: malá
Hmotnost obsah: 15-20g
Rozměry: 64x50x18mm
Obal: plechová krabička bílá, černá, stříbrná s potiskem
Příchutě: mentolové oválné pastilky, dražé tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky

Potisk krabičky: digitální tisk na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

 

Product Details
GS-CHW-009
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Tic tac v plechové krabičce na zakázku

Tic tac v plechové krabičce na zakázku

Tic tac ovocné či mentolové, pastilky, bonbóny želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky v plechové krabičce, která může být na zakázku ve stříbrné nebo bílé barvě a potištěna dle Vašeho zadání. Tic tac v plechové krabičce na zakázku za skvělé ceny.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-SLCB-013

Propagační silikonové náramky

Propagační silikonové náramky jsou vyráběny stejným způsobem jako Livestrong náramek. Materiály použité při jeho výrobě jsou gel a silikon. Logo nebo reklamní slogan se do prapagačních silikonových náramků vyráží.

Reference: GS-OT001

Plastové teploměry s potiskem

Reklamní plastové teploměry s potiskem a v barvách na zakázku. Plastové teploměry jsou užitečný ale i originální reklamní předmět. Plastové reklamní teploměry jsou dostupné v mnoha barvách, tvarech a mohou být opatřeny potiskem - logem, značkou, sloganem. 

Reference: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.

Reference: PLPW--120308

Reklamní větrník výrobce

Nechte si vyrobit reklamní větrník přímo od výrobce. Reklamní větrník přímo od výrobce může mít jakoukoliv barvu či tvar. Reklamní větrník od výrobce bude výrazně levnější než přes zprostřekovatele. 

Reference: GS-MAGST-004

Promo akrylátové magnetky na lednici

Tyto promo akrylátové magnetky na lednici jsou na zakázku vyrobeny i s teploměrem. Obrázek Austrálie je vytištěn na vysoce kvalitní křídový papír ve fotografické kvalitě, který je zapuštěn do akrylátu. Celá akrylátová mangetka na lednici pak má magnet na zadní straně.

Reference: GS-HRC-001

Promo podhlavníky na zakázku

Tyto promo podhlavníky na zakázku patří mezi nejlevnější verze. Promo podhlavníky jsou vyrobeny z tenké netrakané textilie a může být na zakázku opatřen tenkým suchým zipem, dvojitou lepící páskou nebo tenkým lankem. Podhlavníky mohou být na zakázku též opatřeny potiskem dle Vašeho požadavku. 

Reference: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Reference: GS-SLCB-030

Široké silikonové náramky

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené. 

Reference: CCHT-120106

Reklamní hadřík s logem

Reklamní hadřík s logem je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Reklamní hadřík s logem může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.

Reference: lighter001

Promo zapalovač

Promo zapalovač je vyroben z kvalitního kovového materiálu. Náš promo zapalovač disponuje velkou plochou, na kterou můžeme vytisknout logo vaší firmy nebo logo výrobku, který chete propagovat.

Reference: GS-CHOC-013

Dárkový čokoládový text na zakázku

Dárkový čokoládový text může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Dárkový čokoládový text na zakázku může být umístěn v potištěné papírové nebo dřevěné krabičce. Dárkový čokoládový text na zakázku dle Vašeho zadání jako luxusní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky.

Reference: GS-MC-005

Reklamní skládací kostky trojúhelník

Tyto reklamní skládací kostky lze rozložit na dvě částí a vzniknout tak dva trojúhelníky. Skládací kostky trojúhelník lze opatřit grafikou dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní a originální reklamní předmět k propagaci značky nebo produktu. Na reklamní skládací kostky troj)helník můžete natisknout informace o společnosti, nabízené služby a produkty,...

Reference: LAWV-120401

Propagační šňůrka na krk

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. 

Reference: GS-SLCB-005

Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky

Silikonové rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  jsou velmi oblíbeným reklamím předmětem. Náramky jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu a nabízíme je v různých barvách. Tyto Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  na požádání označíme Vaším logem nebo reklamním sloganem.