Široké silikonové náramky
  • Široké silikonové náramky

Široké silikonové náramky

GS-SLCB-030
Ocena 

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené. 

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené. Propagujte svou firmu originálně pomocí předmětu široké silikonové náramky. 

 

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
GS-SLCB-030
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Široké silikonové náramky

Široké silikonové náramky

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené. 

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: GS-AB002

Antistresové míčky Smiley

Antistresové kulaté míčky Smiley v různých barvách. Antistresové míčky Smiley jako dárek pro zákazníky. Věnujte svým zákazníkům či obchodním partnerům antistresové míčky Smiley, které máme k dispozici v základních barvách: žlutá, oranžová, růžová, červená, zelená, modrá. 

Indeks: hophop003

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Indeks: GS-MC-002

Propagační hlavolamy - puzzle karty

Skvělé a originální propagační hlavolamy v podobě puzzle platební karty. Hlavolamy puzzle karty nabízí velkou plochu pro potisk a jsou tedy ideální propagační předměty. Propagační hlavolamy puzzle karty jsou perfektní k propagaci firemních služeb nebo produktů.

Indeks: PLPW--120308

Reklamní větrník výrobce

Nechte si vyrobit reklamní větrník přímo od výrobce. Reklamní větrník přímo od výrobce může mít jakoukoliv barvu či tvar. Reklamní větrník od výrobce bude výrazně levnější než přes zprostřekovatele. 

Indeks: Badge001

Promo odznak

Tento promo odznak je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Náš promo odznak můžete použít při propagaci výrobků a služeb všeho druhu.

Indeks: PAAF-120309

Osvěžovač vzduchu výrobce

Osvěžovač vzduchu od výrobce může být vyroben v jakémkoliv tvaru, barvě a vůni. Osvěžovač vzduchu od výrobce je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně. Osvěžovač vzduchu od výrobce jistě ocení každý zákazník.

Indeks: but02-1

Butony 7,6

Buttony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou buttony originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Indeks: but01

Placky

Placky jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou placky originální formou propagace. Placky jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Indeks: GS-SILP-010

firemní gumové hodinky s LED na zakázku

Firemní gumové hodinky s LED na zakázku s moderním sportovním páskem, který je vyroben ze 100% silikonu. Firemní gumové hodinky na zakázku mají velký LED displej, který zobrazuje čas pomocí červených LED. Tyto gumové hodinky s LED jsou dlouhotrvajícím hitem mezi gumovými hodinkami, a proto jsou zajistné vhodné k efektní propagaci firmy. Opatřete tyto...

Indeks: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Indeks: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.