Široké silikonové náramky

Široké silikonové náramky

GS-SLCB-030
Rating 

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené. Propagujte svou firmu originálně pomocí předmětu široké silikonové náramky. 

 

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-SLCB-030
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Široké silikonové náramky

Široké silikonové náramky

Tyto široké silikonové náramky mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan dle Vašeho přání. Široké silikonové náramky na zakázku patří mezi hity a jsou oblíbené. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-CHOC-014

Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem

Čokoládový text v dřevěné krabičce opatříme s potiskem například logem, značkou, názvem produktu nebo jiným sdělením. Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem je skvěle vypadající, kvalitní dárek pro Vaše zákazníky a obchodní partnery, kterým vyjádříte jak si vážíte spolupráce.

Reference: but01

Placky

Placky jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou placky originální formou propagace. Placky jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Reference: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

Reference: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Reference: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Reference: hour_glass_014

Promo dřevěné přesýpací hodiny

Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou velmi kvalitní a upoutají pozornost svým designem. Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou ideálním propagačním předmětem na výstavách nebo jiných promo akcích.

Reference: GS-CHOC-017

Reklamní čokoládové cihličky s potiskem

Reklamní čokoládové cihličky s potiskem na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Reklamní čokoládové cihličky v krabičce s potiskem nebo ražbou například logem, značkou nebo sloganem. Reklamní čokoládové pralinky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a...

Reference: GS-MC-016

Brand:

Reklamní propisky s bludištěm

Hravé reklamní propisky s bludištěm a kuličkou uvnitř. Pokud chcete zaujmout zajímavým, hravým a poutavým dárkem, zkuste tyto propisky s bludištěm, které lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. 

Reference: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Reference: GS-SLCB-011

3D silikonové náramky na zakázku

3D silikonové náramky na zakázku vyrábíme ze silikonu 100% kvality. Tvar 3D silikonového náramku na zakázku se přizpůsobuje představám zákazníků. Barvy se do 3D silikonového náramku na zakázku vstřikují přímo.

Reference: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Reference: GS-FK006

Propagační EVA klíčenky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme propagační EVA klíčenky na zakázku v jakékoliv barvě a velikost, jakémkoliv tvaru a opatříme potiskem loga či sloganem Vaší firmy. Propagační EVA klíčenky na zakázku jsou perfektní a originální reklamní předmět.

Reference: sandglass_010

Propagační přesýpací hodiny

Tyto propagační přesýpací hodiny vyrábíme z plastu. Naše propagační přesýpací hodiny najdou praktické využití jak v kuchyni při vaření, tak při různých společenských hrách.