pametove karty
  • pametove karty
  • pametove karty

Paměťové karty

flsh07
Ocena 

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.

Szczegóły produktu
flsh07
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Paměťové karty

Paměťové karty

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_037

USB flash disk a pero v jednom

Tento USB flash disk a pero v jednom je oblíbený pro svůj jedinečný tvar a moderní, živé barvy. Nabízíme Vám barevné USB flash disky v kombinaci s perem dle Vašich požadavků. Tento USB flash disk a pero v jednom má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_016

Kožené USB flash disky

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_061

Plastové USB flash disky

Plastové USB flash disky Vám umožní mít své oblíbené a důležité soubory vždy při sobě. Tyto plastové USB flash disky označíme logem dle Vašeho přání. Naše plastové USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_031

Reklamní USB pera

Tato reklamní USB pera kompaktního tvaru umožňují snadný a pohodlný přenos Vašich dat. Tato reklamní USB pera jsou zároveň skvělým nástrojem pro prezentaci Vašeho loga či značky. Tato reklamní USB pera mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_053

Stříbrný USB flash disk

Stříbrný USB flash disk kompaktního tvaru a moderního designu je ideálním pomocníkem do Vaší kanceláře. Tento stříbrný USB flash disk s 1GB pamětí je spolehlivý a kvalitní a umožní Vám mít svá důležitá data vždy při sobě.

Indeks: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_076

Diamantové USB flash disky

Tyto luxusní diamantové USB flash disky dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních diamantových USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto diamantové USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a)...

Indeks: USB_flash_drive_015

Kožený USB flash disk

Kožený USB flash disk je účinným a vhodným reklamním dárkem. Logo může být natištěno na USB disk i na kožené pouzdro. Kožené USB flash disky patří mezi nejoblíbenější reklamní předměty tohoto typu. Tento kožený USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_041

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se skládají z USB paměťového disku zasazeného do elegantního kuličkového pera. Jedná se o velmi moderní reklamní předmět. Tato pera s USB flash diskem s Vaším firemním logem bezpochyby skvěle zaujmou Vaše potenciální i stávající zákazníky. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a jsou velmi praktickým dárkem.

Indeks: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Indeks: USB_flash_drive_007

USB flash disky na zakázku

Tyto USB flash disky na zakázku jsou výborné kvality. Díky možnosti označení libovolným logem či reklamním textem patří tyto USB flash disky mezi velmi oblíbené reklamní předměty. USB flash disky vyrobené na zakázku činí Váš život pohodlnějším a příjemnějším. Naše USB flash diky na zakázku mají 1GB pamět a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_014

Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky jsou velice oblíbené pro svůj elegantní vzhled a odolnost. Nabízíme kožené USB flash disky pro reklamní účely. Umožňujeme výběr jiné barvy koženého pouzdra. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_056

USB flash disk s logem

Tyto USB flash disky můžeme označit Vaším logem, zároveň však do nich můžeme nakopírovat Vaše data a Vaši zákazníci si je snadno zobrazí. Tyto USB flash disky mají dostatek prostoru pro potištění Vaším logem. USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_005

Hliníkový USB flash disk

Hliníkový USB flash disk nabízí originální moderní styl a vynikající výkon. S tímto hliníkovým USB flash diskem v černostříbrném provedení budete vždy IN. U těchto hliníkových USB flash disků s 1GB pamětí a kompaktní velikostí garantujeme vysokou kvalitu.