Paměťové karty

Paměťové karty

flsh07
Rating 

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.

Detalii ale produsului
flsh07
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Paměťové karty

Paměťové karty

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Referinta: USB_flash_drive_033

Pero s USB flash diskem

Pero s USB flash diskem je multifunkční předmět kombinující pero, USB disk, laserové ukazovátko a kroužek na klíče. Toto pero s USB flash diskem můžete použít i pro ovládání PowerPoint prezentace. Toto stylové pero s USB flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: card-shape-usb-02

USB flash disk ve tvaru kreditní karty

Tento unikátní USB flash disk ve tvaru kreditní karty je velice populární pro reklamní účely, protože mimo jiné umožňuje plnobarevný potisk jak z jedné tak i z obou stran. Tento USB flash disk ve tvaru kreditní karty je ideálním dárkem pro různé příležitosti, jako jsou např. veletrhy či konference. Náš USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_012

USB flash disk v luxusním koženém provedení

USB flash disk v luxusním koženém provedení je ideálním reklamním předmětem. Originální zapínání dokonale ochrání Váš USB flash disk. Nabízíme výběr z různých designů pro Vaše logo a různých kapacit. Tento USB flash disk v koženém provedení má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_067

Reklamní USB flash disk

Tento malý USB flash disk je velmi praktickým předmětem nejen díky jednoduchosti používání, ale také díky možnosti jeho využití pro reklamní účely. Umožňujeme výběr z několika různých barev a kapacit. Tento reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_034

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: DIMB-001

USB flash disk ve tvaru klíče

Tento USB flash disk ve tvaru klíče je ideální jako reklamní předmět, s jehož pomocí můžete vy či Vaši zákazníci mít důležitá data vždy při sobě. 1GB USB flash disk ve tvaru klíče je tou správnou volbou pro Vaše reklamní či promoční aktivity. Nabízíme i v 2GB, 4GB a 8GB kapacitách.

Referinta: USB_flash_drive_026

USB pera z nerez oceli

USB pera z nerez oceli jsou ideálním nástrojem pro uložení Vašich dat a jejich přenos. Tato USB pera z kvalitní nerezové oceli mohou obsahovat důležité a potřebné informace o Vaší společnosti, které jednoduše předáte Vašim zákazníkům. Tato USB pera z nerez oceli mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_027

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem s gumovým uchopením v černé barvě nechá dokonale vyniknout Vaše logo. Toto kovové pero s USB flash diskem dodáváme v kapacitách 128MB, 256MB, 512MB, 1GB a 2GB. Toto kovové USB pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_062

Originální flash disk ve tvaru klíče

Tento originální flash disk ve tvaru klíče v černo-červeném provedení nechá dokonale vyniknout Vašemu logu nebo reklamnímu textu. Tento originální flash disk ve tvaru klíče bude patřit k nejoblíbenějším reklamním dárkům. Náš flash disk ve tvaru klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_043

USB flash disky ve tvaru pilulky

USB flash disky ve tvaru pilulky mají žertovný design a autentický tvar. Jsou ideální pro reklamní účely farmaceutických společností. Tyto USB flash disky ve tvaru pilulky jsou dokonalým nástrojem pro zvýšení povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky ve tvaru pilulky mají 1GB paměť.

Referinta: USB_flash_drive_031

Reklamní USB pera

Tato reklamní USB pera kompaktního tvaru umožňují snadný a pohodlný přenos Vašich dat. Tato reklamní USB pera jsou zároveň skvělým nástrojem pro prezentaci Vašeho loga či značky. Tato reklamní USB pera mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_048

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk je jedinečné zařízení pro uložení Vašich souborů, hudby či jiných důležitých dat. Tyto plastové USB flash disky opatříme logem dle Vašich požadavků. Vyberte si z kapacit od 128MB až po 16GB. Tento plastový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.