Promo pero

Promo pero

pen006
Rating 

Promo pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Promo pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Promo pero se hodí na různé konference jako propagační předmět nebo firemní dárek.

Detalii ale produsului
pen006
2000
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Promo pero

Promo pero

Promo pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: pen101

Originální propisky

Tyto originální propisky ve tvaru golfových holí představují cenově výhodný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů.  Tyto propisky mohou sloužit jako originální reklamní dárek pro Vaše zaměstnance nebo obchodní partnery. Zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes tyto...

Referinta: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referinta: peh001-1

Stojanek na pero + pero

Tento stojánek na pero + pero je velice praktickou pomůckou do Vaší kanceláře. Tento stojánek na pero + pero můžeme na požádání označit Vaším logem a může tedy být ideálním reklamním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Máte zájem o více informací o tomto stojánku na pero s perem? Neváhejte kontakovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Referinta: pen002

Pero na zakázku

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

Referinta: pen015

Reklamní pera

Reklamní pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Reklamní pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Reklamní pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referinta: pen026

Pero s potiskem

Pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero s potiskem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pero s potiskem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s potiskem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Referinta: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Referinta: pen018-1

Propisovací pera

Tato propisovací pera jsou vyrobena z kvalitního kovu, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Tato propisovací pera označíme Vaším logem či reklamním textem, a vy se tak nesmazatelně zapíšete do paměti Vašich zákazníků.. Chcete-li získat tato propisovací pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Referinta: plastpen03pse

Psací potřeby

Tyto psací potřeby s jednoduchým a líbivým designem jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referinta: pen027-1

Propisovací tužka

Tato propisovací tužka je vyrobena z kvalitní slitiny, má jednoduchý, stylový design a je ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tyto propisovací tužky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Referinta: pen023

Pero z kovového materiálu

Pero z kovového materiálu je velmi kvalitní. Pero z kovového materiálu má dlouhou životnost a dobře se s ním píše, protože je lehké. Pero z kovového materiálu dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero z kovového materiálu dodáváme za konkurenční ceny.

Referinta: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.