termo hrnky

termo hrnky

cup105
Rating 

Termo hrnky jsou praktický a vhodný obzvláště v zimě, kdy potřebujeme, aby nám nápoj vydržel déle teplý. S tímto krásně rudým termo hrnkem navíc s víčkem uděláte  radost jistě každému.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Termo hrnky jsou praktický a vhodný obzvláště v zimě, kdy potřebujeme, aby nám nápoj vydržel déle teplý. S tímto krásně rudým termo hrnkem navíc s víčkem uděláte  radost jistě každému.

Navíc vhodně zvoleným logem či sloganem může být tento termo hrnek i vhodným propagačním předmětem.

Detalii ale produsului
cup105
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

termo hrnky

termo hrnky

Termo hrnky jsou praktický a vhodný obzvláště v zimě, kdy potřebujeme, aby nám nápoj vydržel déle teplý. S tímto krásně rudým termo hrnkem navíc s víčkem uděláte  radost jistě každému.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: VAC081313

Promo hrneček

Promo hrneček nabízíme v zářivě modré barvě. Promo hrneček je z kvalitní jednostěnné oceli. Promo hrneček má veliké ouško s gumovým povrchem pro pohodlné držení. Promo hrneček nabízíme ve velkém množství barev přesně pro potřeby Vaší propagace!

Referinta: cup005

Termošálek s logem

Vsoce kvalitní termošálek s logem z nerezové oceli. Termošálek s logem má černé plastové víko a průhledné ouško. Nápaditý design termošálku s logem zajistí skvělou propagaci. Barvy a velikosti termošálku s logem jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Referinta: VAC081309

Termohrnek s potiskem

Termohrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Teplé i studené nápoje si v termohrnku s potiskem zachovají ideální teplotu velmi dlouho. Termohrnek s potiskem má hodně místa pro firemní logo, značku či jiné sdělení. Termohrnek s potiskem skvělě přenáší vaše sdělelní veřejnosti. Nejlepší propagace je praktický dárek jako náš termohrnek s...

Referinta: cup023

Propagační hrneček

Propagační hrneček vyrobený z nerezové oceli. Populární vzhled, jednoduché a praktické řešení - ideální propagační hrneček na cesty. Barvy a velikost propagačního hrnečku jsou podle Vaší volby.

Referinta: cup026

Plastový termo hrnek

Plastový termo hrnek je vyroben z kvalitního materiálu, ideální na cesty. Předností plastového termo hrnku je jednoduchý design a nízká cena. Vaše logo může skvěle vyniknout na některé z výrazných barev jaké má tento plastový termo hrnek. Barvy a velikosti plastového termo hrnku jsou k dispozici podle výběru.

Referinta: cup003

Reklamní termošálek

Reklamní termošálek z nerezové oceli má jednoduchý a praktický design. Praktické víko z černého plastu reklamního termošálku brání vylití nápoje. Toto může mýt ideální reklamní termošálek pro vaši firmu. Barvy a velikosti reklamního termošálku jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Referinta: cup033

Propagační termošálek

Propagační termošálek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Propagační termošálek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Propagační termošálek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Propagační termošálek zapadne do většiny držáků nápojů v automobilech. Barva a velikost...

Referinta: cup017

termohrnky

Máme pro vás termohrnky na výběr z mnoha barev. Termohrnek má klasický a velmi jednoduchý vzhled. Jeho víčko i rukojeť jsou z praktického plastového materiálu. Vnitřní strana termohrnku je z kvalitního nerez materiálu.

Referinta: VAC081307

Termošálek na cesty

Termošálek na cesty je svkělý nástroj pro propagaci vaší firmy - logo, značku nebo jiné sdělení. Termošálek na cesty efektivně rozšíří Vaše sdělení na veřejnosti. Zaroveň je termošálek na cesty praktický dárek. Barvy a velikosti termošálku na cesty Vám můžeme uzpůsobit podle potřeb.  

Referinta: cup019

Termo hrnek

Termo hrnek vyrobený z kvalitní nerezové oceli s dvojitou stěnou. Tento termo hrnek nabízíme v různých barvách a velikostech. Barmu a velikost termo hrnku můžete skvěle přizpůsobit vašemu firemnímu logu nebo reklamě.

Referinta: cup001

Vakuový termošálek

Neobyčejné krásná modrá tohoto cestovního vakuového termošálku z nerezu je skvělá propagace. Umístěte svoje logo nebo reklamu na tento vakuový termošálek. Barvy a velikosti jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Referinta: VAC081302

Cestovní termohrnek

Cestovní termohrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Cestovní termohrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Cestovní termohrnek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost cestovního termohrnku je podle Vašeho výběru.

Referinta: cup036

Termohrnek do auta

Výrazně červený termohrnek do auta z nerezové oceli. Vysoce kvalitní cestovní termohrnek do auta ocení každý na cestách. Využijte akční nabídky a nechte si termohrnek do auta potisknout logem z obou stran bez dalších poplatků! Barvy na termohrnek do auta jsou volitelné.

Referinta: cup039

Hrnek s potiskem firmy

Hrnek s potiskem firmy je má dvojitou stěnu a je barvy nerezové oceli. Pohodlná černá rukojeť má speciální tvar pro přidržení palcem. Za příplatek je možné objednat vakuovou izolaci tohoto hrnku s potiskem. Barvy hrnku s potiskem nabízíme v široké škále možností. Vyberte si hrnek s potiskem jako značkový dárek pro své zákazníky a podpořte tak svou kampaň.

Referinta: cup027

Sportovní termohrnek

Sportovní termohrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Sportovní termohrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Pro propagaci je sportovní termohrnek ideální díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost sportovního termohrnku je podle Vašeho výběru.

Referinta: VAC081303

Termo hrnek Logo

Termo hrnek Logo je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Logo má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Logo je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost termo hrnku Logo podle Vašeho výběru.