termo hrnky

termo hrnky

cup105
Rating 

Termo hrnky jsou praktický a vhodný obzvláště v zimě, kdy potřebujeme, aby nám nápoj vydržel déle teplý. S tímto krásně rudým termo hrnkem navíc s víčkem uděláte  radost jistě každému.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Termo hrnky jsou praktický a vhodný obzvláště v zimě, kdy potřebujeme, aby nám nápoj vydržel déle teplý. S tímto krásně rudým termo hrnkem navíc s víčkem uděláte  radost jistě každému.

Navíc vhodně zvoleným logem či sloganem může být tento termo hrnek i vhodným propagačním předmětem.

Product Details
cup105
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

termo hrnky

termo hrnky

Termo hrnky jsou praktický a vhodný obzvláště v zimě, kdy potřebujeme, aby nám nápoj vydržel déle teplý. S tímto krásně rudým termo hrnkem navíc s víčkem uděláte  radost jistě každému.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: VAC081306

Nerezový hrnek s potikem

Díky odnímatelnému víku a plastové vložce je nerezový reklamní hrnek skvělý nástroj pro přenášení studených nebo horkých nápojů. Druh nerezové oceli použité na nerezový hrnek s potiskem dává velký prostor pro potisk firemním logem nebo značkou. Efektivně zlepšuje image firmy na veřejnosti. Nerezový reklamní hrnek je skvělé reklamní médium a zároveň...

Reference: cup025

Značkový termo hrnek

Značkový termo hrnek má kvalitní plastový vnější obal a vnitřek z nerezové oceli. Tento značkový termo hrnek nabízíme v jednoduchém designu za dostupnou cenu. Vaše logo na tomto značkovém termo hrnku snadno vynikne a upoutá pozornost. Velikosti a barvy značkového termo hrnku jsou podle Vaší volby.

Reference: cup042

Reklamní hrneček

Reklamní hrneček je z velmi kvalitního plastu s vnitřní a vnější stěnou. Tento reklamní hrneček nabízíme v jednoduchém designu a za výhodnou cenu. Vaše logo nebo reklama přiláká pozornost na některé z výrazných barev jaké má reklamní hrneček. Barvu a velikost reklamního hrnečku můžeme upravit podle vašich potřeb.

Reference: cup001

Vakuový termošálek

Neobyčejné krásná modrá tohoto cestovního vakuového termošálku z nerezu je skvělá propagace. Umístěte svoje logo nebo reklamu na tento vakuový termošálek. Barvy a velikosti jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Reference: cup030

Termo hrnek s logem

Termo hrnek s logem zářivě červené barvy s nerezovým vnějším obalem a plastovou vnitřní nádobou. Termo hrnek s logem je ideální propagační dárek na cesty nebo outdoorové aktivity. Termo hrnek s logem můžete obejdnat s vakuuem nebo bez vakua. Barvy a velikosti termo hrnku s logem jsou podle Vašeho výběru.

Reference: cup016

Reklamní hrnek

Reklamní hrnek má navržený jednoduchý design. Plastový reklamní hrnek je za výhodnou cenu. Pozornost může tento reklamní hrnek upoutat některou z pěkných barev. Barva a velikost reklamního hrnku záleží na Vaší volbě.  

Reference: VAC081304

Promo termohrnek

Promo termohrnek má vyndavací víko a plastovou vložku. Promo termohrnek skvěle uchovává nápoje teplé nebo studené. Na promo termohrnku můžete umístit svou reklamu nebo své logo a propagovat se na veřejnosti praktickým dárkem. Přizpůsobení velikosti a barvy promo termohrnku není možné.

Reference: VAC081303

Termo hrnek Logo

Termo hrnek Logo je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Logo má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Logo je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost termo hrnku Logo podle Vašeho výběru.

Reference: cup024

Propagační termo hrnek

Propagační termo hrnek s vnější a vnitřní stěnou z kvalitní nerové oceli. Tento propagační termo hrnek nabízíme v řadě barev a velikostí. Můžete si tak vybrat ideální propagační termo hrnek pro zvýraznění svojí reklamy.  

Reference: VAC081311

Propagační termohrnek

Díky odnímatelnému víku a plastové vložce je propagační termohrnek ideální pro cestování. Na propagačním termohrnku je hodně místa pro vaši reklamu. Praktický dárek pro běžný život je nejlepší forma propagace - vyzkoušejte náš propagační termohrnek a nebudete litovat. Přizpůsobení velikosti a barvy propagačního termhrnku není možné.

Reference: cup010

Elektrický termohrnek

Elektrický termohrnek má vnější obal z nerezové oceli a plastovou vnitřní nádobu. Elektrický termohrnek je velmi praktický díky možnosti vyhřívání. Elektrický termohrnek s Vaším logem je elegantní propagační dárek.

Reference: cup039

Hrnek s potiskem firmy

Hrnek s potiskem firmy je má dvojitou stěnu a je barvy nerezové oceli. Pohodlná černá rukojeť má speciální tvar pro přidržení palcem. Za příplatek je možné objednat vakuovou izolaci tohoto hrnku s potiskem. Barvy hrnku s potiskem nabízíme v široké škále možností. Vyberte si hrnek s potiskem jako značkový dárek pro své zákazníky a podpořte tak svou kampaň.

Reference: cup028

Promo termo hrnek

Promo termo hrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Promo termo hrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Promo termo hrnek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost promo termo hrnku je podle Vašeho výběru.

Reference: cup023

Propagační hrneček

Propagační hrneček vyrobený z nerezové oceli. Populární vzhled, jednoduché a praktické řešení - ideální propagační hrneček na cesty. Barvy a velikost propagačního hrnečku jsou podle Vaší volby.

Reference: cup043

Termohrnek Sport

Termohrnek Sport je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termohrnek Sport má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termohrnek Sport je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Kontaktujte nás pro určení velikosti a barvy termohrnku Sport dle Vašich potřeb!

Reference: cup009

Promo termošálek

Promo termošálek je vyroben z nerezové oceli s plastovou výplní a víkem. Tento skvělý promo termošálek je vhodný pro použití v domácnosti, kanceláři, škole i na dlouhou cestu. Skvělý propagační dárek pro každého - promo termošálek.