Stříbrné manžetové knoflíčky

Stříbrné manžetové knoflíčky

CUF0209098
Rating 

Tyto stříbrné manžetové knoflíčky ve tvaru obdelníku jsou unikátní kombinací kvalitní nerezové oceli a černé glazury. Nabízíme i ve zlaté barvě.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Tyto stříbrné manžetové knoflíčky ve tvaru obdelníku jsou unikátní kombinací kvalitní nerezové oceli a černé glazury. Nabízíme i ve zlaté barvě. Tyto stříbrné manžetové knoflíčky Vám dodají eleganci a styl a jsou ideální pro všechny příležitosti formálního charakteru.

Potěště své přátele tímto jedinečným dárkem.

Tehnične lastnosti
CUF0209098
50
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Stříbrné manžetové knoflíčky

Stříbrné manžetové knoflíčky

Tyto stříbrné manžetové knoflíčky ve tvaru obdelníku jsou unikátní kombinací kvalitní nerezové oceli a černé glazury. Nabízíme i ve zlaté barvě.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: CUF0209093

Purpurové manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Referenca: CUF0209082

Manžetové knoflíčky s černými linkami

Tyto manžetové knoflíčky s černými linkami nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Referenca: Cufflink_018

Stylové manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto stylové manžetové knoflíčky jsou originálním módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Referenca: Cufflink_007

Žluté manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto žluté manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Referenca: CUF0209090

Čtvercové manžetové knoflíčky

Tyto čtvercové manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní čtvercové manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Referenca: CUF0209087

Manžetové knoflíčky na zakázku

Tyto manžetové knoflíčky Vám vyrobíme na zakázku v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Referenca: CUF0209096

Manžetové knoflíčky ve tvaru válce

Tyto manžetové knoflíčky ve tvaru válce nabízíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Referenca: Cufflink_022

Barevné manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto barevné manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti...

Referenca: Cufflink_017

Manažerské manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manažerské manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Referenca: CUF0209080

Růžové manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky s růžovou glazurou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Referenca: Cufflink_008

Manžetové knoflíčky ve tvaru kříže

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky ve tvaru kříže jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Referenca: Cufflink_006

Manžetové knoflíčky s monogramem

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s monogramem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů s monogramem dle Vašeho přání.

Referenca: Cufflink_009

Gravírované manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto gravírované manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám gravírované manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.