Klíčenky z křišťálového skla

Klíčenky z křišťálového skla

promotion-keychain003
Rating 

Klíčenky z křišťálového skla jsou skvělou propagační položkou. Klíčenky z křišťálového skla Vám vyrobíme na míru podle našich vzorků.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Klíčenky z křišťálového skla jsou skvělou propagační položkou. Klíčenky z křišťálového skla Vám vyrobíme na míru podle našich vzorků. Chcete získat více informací o klíčenkách z křišťálového skla za výhodnou cenu? Kontaktujte náš prodejní tým!

Tehnične lastnosti
promotion-keychain003
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Klíčenky z křišťálového skla

Klíčenky z křišťálového skla

Klíčenky z křišťálového skla jsou skvělou propagační položkou. Klíčenky z křišťálového skla Vám vyrobíme na míru podle našich vzorků.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: toy102

Průhledná klíčenka

Tyto průhledné klíčenky jsou ideální pro reklamní příležitosti. Tyto průhledné klíčenky nabízíme v různých velikostech a tvarech. Tyto průhledné klíčenky jsou vhodné k vložení fotografie. Chcete získat více informací o průhledných klíčenkách za skvělou cenu? Kontaktujte náš prodejní tým.

Referenca: 3D_keychain003

3D přívěsky na klíče

3D přívěsky na klíče jsou na trhu velmi oblíbené. Jsou malé, snadno se nosí a dobře reprezentují. 3D přívěsky na klíče přináší spoustu vhodných příležitostí k použití.

Referenca: 3D_keychain011

3D propagační klíčenky

3D propagační klíčenky s měnícími se kreslenými figurami jsou krásným dárkem k zapamatování. Kvalitně zpracované 3D propagační klíčenky jsou vhodnou reklamou pro obchodní výstavy, reklamní aktivity nebo propagaci značky.

Referenca: 4OS0016

Navíjecí přívěsek

Tento navíjecí přívěsek slouží pro připevnění permanentky. Tento navíjecí přívěsek nabízíme v různých barevných provedeních. Máte zájem o objednání těchto navíjecích přívěsků za příznivé ceny? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: kr-23

Klíčenka

Tato klíčenka z umělé hmoty působí netradičně a stylově. Tuto klíčenku můžeme označit Vaším firemním logem nebo reklamním textem, může tedy sloužit jako zajímavý reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto klíčenek? Neváhejte náš kontaktovat.

Referenca: 3D_keychain005

3D reklamní klíčenky

3D reklamní klíčenky jsou praktickým a šikovným dárkem. 3D reklamní klíčenky můžete použít jak pro nošení klíčů, tak pro reklamní příležitosti.

Referenca: prm

Přívěsek metr

Přívěšek na klíče ve tvaru čtverce bílé barvy. Tento přívěsek na klíče se svinovacím metrem. označíme Vaším firemním logem. Délka 1 m.

Referenca: 3D_keychain007

3D klíčenka

3D klíčenka pomůže vybudovat silné povědomí o značce u široké veřejnosti. Můžete použít fotografii Vašeho výrobku jako 3D obrázek nebo Vám vyrobíme tuto 3D klíčenku na zakázku ve tvaru Vašeho výrobku.

Referenca: 4OS0021

Plastový přívěsek se žetonem

Tento plastový přívěsek se žetonem je praktickým reklamním dárkem pro muže i ženy. Tento plastový přívěsek se žetonem označíme Vaším firemním logem. Tyto plastové přívěsky nabízíme v různých barvách.

Referenca: 3D_keychain006

3D přívěsek na klíče

Tento 3D přívěsek na klíče patří mezi nejoblíbenější propagační předměty. 3D přívěsek na klíče má živý obraz a díky kvalitnímu zpracování je velmi odolný.