Propagační šňůrka na zakázku

Propagační šňůrka na zakázku

LAHT-120410
Rating 

Propagační šňůrka je vyrobena na zakázku. Propagační šňůrka je též potištěna na zakázku a to technologií využívající teplo - termotranfer. Propagační šňůrka na zakázku je opatřena dvěmi kovovými očky na obou koncích s otočnou karabinkou a očkem na mobilní telefon na jedné straně. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Propagační šňůrka je vyrobena na zakázku. Propagační šňůrka je též potištěna na zakázku a to technologií využívající teplo - termotransfer. Propagační šňůrka na zakázku je opatřena dvěmi kovovými očky na obou koncích s otočnou karabinkou a očkem na mobilní telefon na jedné straně. Propagační šňůrka na zakázku je stálice mezi propagačními předměty pro svou vysokou efektivitu a nízkou cenu.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
LAHT-120410
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační šňůrka na zakázku

Propagační šňůrka na zakázku

Propagační šňůrka je vyrobena na zakázku. Propagační šňůrka je též potištěna na zakázku a to technologií využívající teplo - termotranfer. Propagační šňůrka na zakázku je opatřena dvěmi kovovými očky na obou koncích s otočnou karabinkou a očkem na mobilní telefon na jedné straně. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem. 

Referenca: GS-OT002

Reklamní dřevěné teploměry

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

Referenca: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Referenca: PLPW--120308

Reklamní větrník výrobce

Nechte si vyrobit reklamní větrník přímo od výrobce. Reklamní větrník přímo od výrobce může mít jakoukoliv barvu či tvar. Reklamní větrník od výrobce bude výrazně levnější než přes zprostřekovatele. 

Referenca: GS-AB001

Antistresové míčky s potiskem na zakázku

Klasické kulaté antistresové míčky, které na zakázku opatříme potiskem. Antistresové míčky v barvě nebo kombinaci barev a s potiskem na zakázku. Antistresové míčky jsou vyrobené z měkkého polyuretanu neboli PU a mohou se nechat na zakázku opatřit potiskem - například logem, značkou a Vy tak získáte krásný reklamní předmět pro své zákazníky či obchodní...

Referenca: GS-FK003

Propagační plovoucí přívěsky

Jsme specialisté v oboru výroby předmětu propagační plovoucí přívěsky, které Vám vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a barvách.  Propagační plovoucí přívěsky jsou praktický reklamní předmět, který moc nestojí, ale má za to velký efekt.

Referenca: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Referenca: PLPW--120305

Reklamní plastový větrník

Reklamní plastový větrník je perfektní dárek pro zakázníky na veletrhu či výstavě. Reklamní plastový větrník lze vyrobit v jakékoliv barvě a tvaru. Reklamní plastový větrník si též můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy.

Referenca: tissue-paper-002

Promo papírové ubrousky

Promo papírové ubrousky dodají každé akci osobní nádech. Na zakázku vám na promo papírové ubrousky vytiskneme logo firmy, výrobku nebo reklamní slogan.

Referenca: GS-LLP-007

Reklamní lízátka potištěná srdce

Reklamní lízátka ve tvaru srdce mohou být v různých příchutích a opatřena etiketou, která může být potištěná sdělením pro Vaše zákazníky nebo klienty. Potištěná reklamní lízátka ve tvaru srdce či kolečka jsou vhodná pro sportovní či firemní akce a využitelná i na propagačních akcích.

Referenca: GS_AB003

Antistresové míčky bez potisku

Barevné kulaté antistresové míčky bez potisku v základních barvách. Antistresové míčky bez potisku jako dárek pro své klienty. Antistresové míčky jsou stále populárním reklamním předmětem a navím jsou cenově nenáročné. Antistresové míčky v základních barvách bez potisku: bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, fialová, světle modrá, modrá, světle zelená,...

Referenca: GS-CHW-015

Žvýkačky v blistru zakázková výroba

Žvýkačky v blistru, které může zakázková výroba zajistit v balení po 6-ti nebo 12-ti kusech. Žvýkačky v blistru a jejich zakázková výroba s potiskem přesně dle Vašeho zadání. Žvýkačky v blistru můžete rozdávat na své další propagační akci svým zákazníků.