Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem

GS-IP 006
Rating 

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. Chladící obaly na láhve s potiskem jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Min. objednávka: 500 ks (pro menší objednávku nás kontaktujte)

Materiál: PVC sáček s netoxickou tekutinou 
Rozměry: 260x110mm (nebo na zakázku)
Hmotnost: 140g
Potisk: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-IP 006
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: balloon-002

Reklamní balónky

Tyto reklamní balónky jsou vyrobeny z gumy 100% kvality. Jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech. Balónky jako reklamní předmět vám umožní vaši firmu vkusně zviditelnit.

Referenca: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...

Referenca: PLPW--120309

Promo plastový větrník na zakázku

Promo plastový větrník na zakázku dle Vašeho návrhu. Promo plastový větrník bude vyroben na zakázku v jakémkoliv tvaru či barvě.  Promo plastový větrník na zakázku je perfektní reklamní předmět na výstavy či veletrhy. 

Referenca: GS-ICSC-006

Reklamní škrabky na led s rukavicí

Reklamní škrabky na led s rukavicí, která je vybavena teplou fleecovou vložkou. Tyto reklamní škrabky na led s rukavicí lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní škrabky na led s rukavicí ochrání přes studeným ledem a sněhem. 

Referenca: GS-PC006

Dárkové plastové karty na zakázku

Dárkové plastové karty Vám vyrobíme na zakázku dle Vašeho zadání. Dárkové plastové karty matné, lesklé, s ražbou, s potiskem v metalických barvách a mnoho dalších designů je k dispozici. Dárkové plastové karty od výrobce za skvělé ceny.

Referenca: GS-SL002

Tkaničky do bot na zakázku

Reklamní tkaničky do bot pro Vás vyrobíme na zakázku v různých velikostech, barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Tkaničky do bot budou jistě efektivní součástí reklamní kampaně na propagaci značky nebo produktu.

Referenca: GS-LLP-005

Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu.

Referenca: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Referenca: GS-HRC-001

Promo podhlavníky na zakázku

Tyto promo podhlavníky na zakázku patří mezi nejlevnější verze. Promo podhlavníky jsou vyrobeny z tenké netrakané textilie a může být na zakázku opatřen tenkým suchým zipem, dvojitou lepící páskou nebo tenkým lankem. Podhlavníky mohou být na zakázku též opatřeny potiskem dle Vašeho požadavku. 

Referenca: GS-CHW-004

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem dle Vašeho zadání.  Žvýkačky, oválné nebo kulaté mentolové pastilky mohou být  v plastovém pytlíčku baleny po 1-2 kusech. Tento pytlíček můžete a také nechat opatřít Vaším firemním potiskem.